Így romantikázik a fa alatt a Vajna-házaspár

Forrás: Facebook/ Vajna Timi -
Vajna Timi Andy Vajna romantika Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi idill, csodaszép karácsonyfa, macska, mi kell még?

Andy Vajna ölébe bújt gyönyörű felesége, Timi, aki nagy állatbarát, így a meghitt családi fotóról nem hiányozhatott egyik imádott négylábújuk, a cica. A házaspár fotója nagyon meghitt, biztosan élvezik közös karácsonyukat.

Forrás: Facebook/ Vajna Timi

Damu Roland végigszeretkezte feleségével a karácsonythttp://www.life.hu/intim/20151226-damu-roland-vegigszeretkezte-felesegevel-a-karacsonyt.htmlTavaly karácsonykor szabadon engedték öt napra Damu Rolandot. Mielőtt visszatért a börtönbe, feleségével nem vesztegették az időt, végigszeretkezték az ünnepet.Intim--Bréking! Szabó Zsófi menyasszony letthttp://www.life.hu/intim/20151226-szabo-zsofit-eljegyeztek.htmlMár 300 napja, hogy megtalálta a boldogságot párja mellett Szabó Zsófi. A karácsonyfa alatt idén óriási meglepetés is várta a nagyon szerelmes színésznőt. Intim--Tóth Gabi és szerelme meghitten összebújtakhttp://www.life.hu/intim/20151224-toth-gabi-es-szerelme-trap-kapitany-meghitten-osszebujtak.htmlTóth Gabi első közös karácsonyát tölti szerelmével, Trap kapitánnyal.Intim--Lola újra menyasszonyhttp://www.life.hu/intim/20151224-lola-ujra-menyasszony.html2014 decemberében jegyezte el párja Lolát, majd a fiatal pár szakított egymással. Most, egy évvel később Lola újra menyasszony lett. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu7 irracionális pasi dolog, ami megvadítja a nőkethttp://www.life.hu/intim/20151223-ime-a-ferfi-dolgok-amiktol-teljesen-bevadulnak-a-nok.htmlAkárhogy is nézzük, vannak olyan női kattanások, amik sokszor indokolatlanok. Miért vagyunk oda értük? Jó kérdés! IntimThinkstockMeztelen fotózással ünnepelte fogyását Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151223-khloe-kardashian-valosagshow-sztar-meztelenre-vetkozott-egy-fotosorozataban.htmlIgazán szexisre sikeredett a Kardashian-Jenner-klán tagjának fotósorozata, amelynek részleteit weboldalán osztotta meg követőivel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.