Így teltek a hétvégék a Playboy villában - Fotók!

Forrás: Instagram/hughhefner -
modell Playboy fotó nosztalgia Hugh Hefner villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a vasárnapok is erotikától túlfűtötten teltek a Playboy-villában. És annak köszönhetően, hogy Hugh Hefner imádja a közösségi médiát, ebből mi is ízelítőt kaphatunk. 

A Playboy császárának nosztalgikus hangulata lehetett, mivel több évtizedes fotókat posztolt Instagram oldalán. A bejegyzések arról szólnak, milyenek is voltak az átlagos vasárnapok a villában, 1979-ben.

Hugh Hefner és akkori barátnője 1979-ben Forrás: Instagram/hughhefner

Egy átlagos vasárnap a Playboy villában Forrás: Instagram/hughhefner

Ilyen egy romantikus kirándulás: Tóth Gabi és szerelme biztosan nem fáznakhttp://www.life.hu/intim/20151227-toth-gabi-es-szerelme-romantikus-kirandulasa.htmlA karácsonyt követő vasárnapot Tóth Gabi és párja a szabadban töltötték és erről posztoltak is. IntimOrigoDamu Roland végigszeretkezte feleségével a karácsonythttp://www.life.hu/intim/20151226-damu-roland-vegigszeretkezte-felesegevel-a-karacsonyt.htmlTavaly karácsonykor szabadon engedték öt napra Damu Rolandot. Mielőtt visszatért a börtönbe, feleségével nem vesztegették az időt, végigszeretkezték az ünnepet.Intim--Karácsonyi dekoltászsokk a dúsidomú Amber Rose-tólhttp://www.life.hu/intim/20151225-amber-rose-meretes-kebleket-posztolt-instagram-oldalara.htmlA méretes idomokkal megáldott Amber igazán különleges módon készült a karácsonyra. Intim--Beckham igazán jól befűtött! David a legszexibb Mikulás idénhttp://www.life.hu/intim/20151225-david-beckham-a-vilag-legszexisebb-mikulasa-irigyek-vagyunk-victoriara.htmlIgaz, hogy egy korábbi cikkben összegyűjtöttük a Beckham család álomszép karácsonyának legszebb pillanatait, Victoria azonban most egy olyan fotót osztott meg, ami biztony megér egy saját posztot.Intim--7 irracionális pasi dolog, ami megvadítja a nőkethttp://www.life.hu/intim/20151223-ime-a-ferfi-dolgok-amiktol-teljesen-bevadulnak-a-nok.htmlAkárhogy is nézzük, vannak olyan női kattanások, amik sokszor indokolatlanok. Miért vagyunk oda értük? Jó kérdés! IntimThinkstockLola újra menyasszonyhttp://www.life.hu/intim/20151224-lola-ujra-menyasszony.html2014 decemberében jegyezte el párja Lolát, majd a fiatal pár szakított egymással. Most, egy évvel később Lola újra menyasszony lett. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.