Itt a vég? Lily Allen férje elhagyta a családját

házasság férfi család Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár kapcsolata a hírek szerint annyira megromlott, hogy már külön is költöztek. Férje a jegygyűrűjét sem hordja. 

Lily Allen és Sam Cooper még 2011-ben mondta ki a boldogító igent. Bár korábban is felröppentek hírek a vitáikról, most komolyabbnak tűnik a válsághelyzet. A hírek szerint ugyanis a férfi már el is költözött feleségétől és két lányuktól, valamint megszabadult a közös dolgaiktól is - írja a Sun.

Lily Allen és Sam Cooper 2011-ben az esküvőjükön Forrás: Northfoto

"Cooper éli az életét, és sokat bulizik. Új lakást vett magának, és a gyermekeinek. Már ők is voltak nála, de Lily még nem" - mondta a lapnak egy ismerős.

Lily Allen egy 2014-es fellépésén Forrás: AFP/Loic Venance
Ágaskodó mellbimbókkal sokkol Monique Covethttp://www.life.hu/intim/20151228-monique-covet-agaskodo-mellbimbokkal-fotozkodott.htmlAz egykori felnőttfilmes legújabb fotóján ágaskodó mellbimbói kerültek főszerepbe. Intim--"Ha veled vagyok, repül az idő" - Ezt jelentik valójában a randin elejtett férfimondatokhttp://www.life.hu/intim/20151220-parban-szep-pasik-egymas-kozt-ezt-jelentik-valojaban-a-randin-elejtett-ferfimondatok.htmlKeserű a felismerés: mi sem vagyunk szentek. Nők között gyakori a retikülháború - ha beismerjük, ha nem. Értjük ezt úgy, hogy még két barátnő között is mosolyszünet állhat be, ha nem babra, hanem férfira megy a játék... Intim--Damu Roland végigszeretkezte feleségével a karácsonythttp://www.life.hu/intim/20151226-damu-roland-vegigszeretkezte-felesegevel-a-karacsonyt.htmlTavaly karácsonykor szabadon engedték öt napra Damu Rolandot. Mielőtt visszatért a börtönbe, feleségével nem vesztegették az időt, végigszeretkezték az ünnepet.Intim--Boldogan éltek, amíg meg nem haltak - Oké, de hogyan őrizzük meg addig a szenvedélyt?http://www.life.hu/intim/20151220-boldogan-eltek-amig-meg-nem-haltak-de-hogyan-orizzuk-meg-a-szenvedelyt-a-kapcsolatunkban.htmlMindenki arról álmodik, hogy megtalálja a tökéletes párját, akivel élete végéig boldogan élhet. Sokaknak valóra is válik ez az álom, és a szerelem tüzében legszívesebben szinte eggyé válnának a másikkal. IntimThinkstockSzerelemszag a levegőben? Így élheted túl a stresszes randiheteket!http://www.life.hu/intim/20151220-uj-szerelem-a-lathataron-igy-elheted-tul-a-stresszes-randiheteket-tippek-hogy-ne-gorcsolj.htmlHa vannak olyan emberek, akik talán a legboldogabbak a világon, akkor ők azok, akik csak nemrég kezdtek el randizgatni valakivel, de nem úgy, hogy "csináljuk, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle", hanem amikor tüzesek az érzelmek, és szerelemszag van a levegőben. Az ismerkedés eleje a legizgalmasabb, ám a legtöbb szorongást kiváltó időszak, de hogy ne tedd tönkre a félelmeiddel a csodálatos pillanatokat, itt van néhány túlélőtipp az első néhány héthez. IntimThinkstockTóth Gabi és szerelme meghitten összebújtakhttp://www.life.hu/intim/20151224-toth-gabi-es-szerelme-trap-kapitany-meghitten-osszebujtak.htmlTóth Gabi első közös karácsonyát tölti szerelmével, Trap kapitánnyal.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.