Ágaskodó mellbimbókkal sokkol Monique Covet

Forrás: Facebook/ Monique Covet -
mellbimbó Monique Covet erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori felnőttfilmes legújabb fotóján ágaskodó mellbimbói kerültek főszerepbe.

Monique Covet-nek nemcsak halloweenkor és karácsonykor fontos a meztelenkedés, egy szimpla hétfőn is szívesen mutogatja magát. Ezúttal kőkemény mellbimbóit tette közszemlére az erotika királynője, amiért biztosan nagyon hálásak a követői. Íme:

Forrás: Facebook/ Monique Covet
Szingli pasi becsajozik: "Van, hogy úgy jó, ha csak egyetlen éjszaka az egész"http://www.life.hu/intim/20151220-szingli-pasi-becsajozik-van-hogy-ugy-jo-ha-csak-egyetlen-ejszaka-az-egesz.htmlEgyik szombat este felmerült az ötlet, hogy a megszokott kocsmánkat elhagyva menjünk el egy új helyre. Új hely, új vadászösvény! Ez idáig jó, de mégis hova? Két cimborámmal gyorsan előkaptuk a telefonokat, és vadul keresni kezdtük, hová lenne érdemes lenézni. Rövid böngészés és tanácskozás után egy belvárosi bár mellett tettük le a voksunkat, amiről már sokat hallottunk, leginkább női ismerőseinktől. Hiszen ki tudná ezt náluk jobban? IntimThinkstock"Ha veled vagyok, repül az idő" - Ezt jelentik valójában a randin elejtett férfimondatokhttp://www.life.hu/intim/20151220-parban-szep-pasik-egymas-kozt-ezt-jelentik-valojaban-a-randin-elejtett-ferfimondatok.htmlKeserű a felismerés: mi sem vagyunk szentek. Nők között gyakori a retikülháború - ha beismerjük, ha nem. Értjük ezt úgy, hogy még két barátnő között is mosolyszünet állhat be, ha nem babra, hanem férfira megy a játék... Intim--Ilyen egy romantikus kirándulás: Tóth Gabi és szerelme biztosan nem fáznakhttp://www.life.hu/intim/20151227-toth-gabi-es-szerelme-romantikus-kirandulasa.htmlA karácsonyt követő vasárnapot Tóth Gabi és párja a szabadban töltötték és erről posztoltak is. IntimOrigoÍgy romantikázik a fa alatt a Vajna-házaspárhttp://www.life.hu/intim/20151226-igy-romantikazik-a-fa-alatt-a-vajna-hazaspar.htmlCsaládi idill, csodaszép karácsonyfa, macska, mi kell még?IntimDamu Roland végigszeretkezte feleségével a karácsonythttp://www.life.hu/intim/20151226-damu-roland-vegigszeretkezte-felesegevel-a-karacsonyt.htmlTavaly karácsonykor szabadon engedték öt napra Damu Rolandot. Mielőtt visszatért a börtönbe, feleségével nem vesztegették az időt, végigszeretkezték az ünnepet.Intim--Bréking! Szabó Zsófi menyasszony letthttp://www.life.hu/intim/20151226-szabo-zsofit-eljegyeztek.htmlMár 300 napja, hogy megtalálta a boldogságot párja mellett Szabó Zsófi. A karácsonyfa alatt idén óriási meglepetés is várta a nagyon szerelmes színésznőt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.