Görög Zita: "Két évig elmentünk egymás mellett"

Forrás: Twitter, Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Koltay Tamás esküvő Görög Zita házasság TV2 szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap robbant a hír, hogy Görög Zita néhány nappal ezelőtt egy egzotikus szigeten mondta ki a boldogító igent Koltay Tamásnak. A pár románca azonban nem indult egyszerűen - írja a Hot.

Annak ellenére, hogy Zita életébe villámcsapásként érkezett a szerelem, ismertségük Koltay Tamással nem indult zökkenőmentesen. "Két évig elmentünk egymás mellett egy nem túl jól sikerült interjú miatt, amit ő készített velem a TV2-ben. Tomi addig úgy élt a fejemben, mint egy jó pasi, aki nem teljesen megbízható. Később kiderült, ennek pont az ellenkezője az igaz" - mesélte a Hot magazinnak Zita.

Forrás: Twitter, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A pár még azt is elárulta: ahhoz, hogy egymáséi legyenek, egy internetes társkeresőt hívtak segítségül, a netes randit pedig hamarosan egy valódi találkozó követte - azóta pedig elválaszthatatlanok. Görög Zita és a TV2 volt sajtófőnöke, Koltay Tamás pár nappal ezelőtt, egy 8000 kilométerre fekvő egzotikus helyen mondták ki a boldogító igent, egy évvel azután, hogy összejöttek.

Emily Ratajkowski a csupasz punciját mutogatja egy magazin címlapjánhttp://www.life.hu/intim/20151228-emily-ratajkowski-teljesen-levetkozott-a-treats-cimlapjan.htmlMost már nyugodtan kijelenthetjük, hogy nála tökéletesebb testű nőt nem hordott hátán a Föld! Emily Ratajkowski ezúttal a Treats! magazin címlapján mutatta meg magát csupasz valójában. IntimOrigoHoppá! Harry herceg újra szerelmes?http://www.life.hu/intim/20151228-harry-herceg-egy-not-olelgetett-a-sandringhami-futamon.htmlEgy igazán árulkodó fotót készítettek nemrég a botrányos viselkedéséről ismert hercegről, aki éppen egy fiatal nőt ölelgetett. Vajon Harry újra szerelmes? Intim--Újra szingli Jenson Button! Egy év után válnak feleségévelhttp://www.life.hu/intim/20151223-jenson-button-forma-1-pilota-valik-felesegetol-jessicatol.htmlEgy év házasság után válik feleségétől, Jessicától a sármos Forma-1-es pilóta, Jenson Button. IntimOrigoLilu elképesztően szexi combokat villantotthttp://www.life.hu/intim/20151221-lilu-szexi-combokat-villantott-instagram-oldalan.htmlA Keresem a családom műsorvezetője elképesztően szexi fényképet tett közzé Instagram-oldalán. IntimOrigoDemcsák Zsuzsa: "Nem vagyok pestises, az egyedülállóság nem egy betegség"http://www.life.hu/intim/20151217-demcsak-zsuzsa-egyedulallo-anyakent-is-mindent-meg-tud-adni-a-gyerekeinek.htmlA gyönyörű műsorvezetőnek nem ez lesz az első olyan karácsonya, amikor egyedül kell helytállnia. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Monique Covet meztelenül kíván boldog karácsonythttp://www.life.hu/intim/20151220-monique-covet-meztelenul-kivan-boldog-karacsonyt.htmlMonique Covet ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: pucéran, erotikus pózban kíván mindenkinek boldog karácsonyt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.