Mihalik Enikő párkapcsolat focista New York szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szupermodell állítólag már nem alkot egy párt Mathias Jørgensen dán focistával. A hírek szerint a lány New Yorkot is elhagyja a közeljövőben. 

A Hot! információja szerint elképzelhető, hogy a békéscsabai születésű topmodell már nem alkot egy párt Mathias Jørgensennel. A lap szerint az okokat nem tudni, de forrásnak Enikő a Forbes magazinnak adott interjúját jelölték meg, melyben arról beszélt, hogy mennyire fontos lenne számára egy olyan férfi, aki a tengerentúlon tartaná. A lány még nyáron vállalta fel szerelmét a sztárfocistával, aki akkor úgy fogalmazott, hogy örömmel borítja majd fel a magyar lány életét.

Mihalik Enikő és párja, Mathias Jørgensen Forrás: Instagram/mreniko

"Hacsak nem találok ott egy férfit, akivel megállapodhatok" - nyilatkozta Enikő, viszont egy szóval sem említette, hogy Mathias Jørgensen lehetne ez a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.