Rita Ora átütő mellbimbói elárulták, milyen hideg a víz Miami partjainál

Forrás: Nohrtfoto -
óceán mellbimbó strandolás Miami Rita Ora fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit énekesnő éppen a kelet-amerikai partvidéken tölti jól megérdemelt pihenését, ahol közszemlére tette fürdőruháját átütő mellbimbóit.

Mi a jobb Rita Ora mélyen dekoltált fürdőruhájánál? A brit énekesnő ruhán is átütő mellbimbói! Rita Ora épp Miami partjainál piheni ki egész éves fáradalmait, itt kapták lencsevégre.

Forrás: Nohrtfoto

Az énekesnő, aki korábban azt mondta, gyűlölte a melleit, a jelek szerint egyáltalán nem foglalkozott a fotósokkal és a meredező mellbimbóival, és nevetve élvezte a megmártózást a - jelek szerint - hideg óceán habjaiban.

Kék rúzs, melléfogás és egy új díva - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151218-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-daisy-ridley-jennifer-lawrence-selena-gomez.htmlA hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája! TrendAFPBetörtek Rita Ora luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20151212-rita-ora-enekesno-londoni-luxusotthonaba-betortek-es-kiraboltak.htmlA betörők ékszert, pénzt és elektronikai eszközöket vittek el az énekesnő londoni házából. Otthon--"Szeretném kiszedetni" - Kulcsár Edina mellében jóindulatú a daganathttp://www.life.hu/drlife/20151221-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megkapta-a-biopszia-eredmenyet-joindulatu-daganat-van-a-melleben.htmlA szépségkirálynő fellélegezhet: kiderült ugyanis, hogy a mellében lévő daganat jóindulatú. Dr. Life--Újabb sztárpár született! Rita Ora a Blink 182 egykori zenészével jár http://www.life.hu/intim/20151006-rita-ora-a-vilaghiru-dobossal-travis-barkerrel-jott-ossze.htmlAz énekesnő nem mindennapi párt talált magának. A világ talán egyik legnagyobb dobosával, Travis Barkerrel szűrte össze a levet. Intim--Ágaskodó mellbimbókkal sokkol Monique Covethttp://www.life.hu/intim/20151228-monique-covet-agaskodo-mellbimbokkal-fotozkodott.htmlAz egykori felnőttfilmes legújabb fotóján ágaskodó mellbimbói kerültek főszerepbe. Intim--Forró ágyjelenetek és pucér felsőtestek - Így dolgozik együtt Rita Ora és Chris Brownhttp://www.life.hu/kult/20150819-rita-ora-enekesno-es-chris-brown-enekes-body-on-me-cimu-dalanak-videoklipje-nagyon-szexi-lett.htmlA két énekes legújabb közös számuk kedvéért keveredett nagyon szexi kalandba egymással.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.