Még nem tette túl magát exfeleségén Noszály Sándor?

Forrás: TV2 -
karácsony Noszály Sándor házasság válás edző szerelem Amerika Novák Heni ünnepek teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő a hírek szerint egyedül töltötte az ünnepeket Amerikában.

Még mindig nem heverte ki válását Novák Heni színésznőtől Noszály Sándor - állítja a Story magazinnak a jelenleg Amerikában edzősködő teniszező egyik közeli barátja.

Forrás: TV2
Kövér vagy csúnya. Esetleg mindkettő - Erről árulkodnak a nők társkeresős képeihttp://www.life.hu/intim/20151229-ferfiszemmel-a-nok-tarskeresos-profilok-es-a-fotok-amik-nagyon-gazak.htmlÖsszegyűjtöttük pasiszemmel, mik azok a tipikus és rendszeresen visszatérő jelenségek a női profiloldalak fotóinak terén, amelyek a netes társkeresőkön jó eséllyel keresztbetesznek az ismerkedésnek.IntimThinkstockNincs megcsalás, de igény az volna rá...http://www.life.hu/intim/20151228-pilat-gabor-nincs-megcsalas-de-igeny-az-volna-ra-ezert-van-szukseg-a-szabalyokra.htmlTudok olyan kapcsolatról, ahol igen, és ezt úgy hívják, nyitott házasság. Elfogadott dolog, hogy az egyik is, és a másik is megteheti, sőt mindkettőnek van szeretője. Annak a boncolgatásába, hogy ez egészséges-e, vagy nem, ne menjünk bele. De nem ezzel van itt a baj... Intim--Nem fogod elhinni, kivel jött össze a világhírű tetoválóművész, Kat Von Dhttp://www.life.hu/intim/20151230-kat-von-d-a-jackass-sztarjaval-jar-steve-o-es-o-mar-egyszer-kavartak-ujra-nagy-a-szerelem.htmlA 33 éves művész nemrég vetett véget kapcsolatának szintén tetkós szerelmével. A szomorkodás nem tartott sokáig, és már az új párjával vigasztalódik. IntimOrigoÚjabb álompár születőben? Patrick Dempsey és Jennifer Garner titokban találkozgatnakhttp://www.life.hu/intim/20151230-patrick-dempsey-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-titokban-egyutt-vannak-es-randiznak.htmlMindketten sikeresek, gyönyörűek, és éppen idén ért véget házasságuk: úgy tudni, Jennifer Garner és Patrick Dempsey között mára sokkal több van, mint puszta barátság. IntimOrigoEgy 70 éves indiai nő tudja a tökéletes válasza arra, miért szingli méghttp://www.life.hu/intim/20151229-egy-70-eves-indiai-no-tudja-a-tokeletes-valasza-arra-a-kerdesre-hogy-miert-szingli.htmlTedd a szívedre a kezed, és válaszolj őszintén: te is megkérdezted már magadtól, avagy firtatták helyetted mások egyszer az életben, hogy miért nincs még melletted senki? Miért nem köteleződél még el? Egy indiai nagymamakorú asszony frappáns válasza segít, hogy egy kicsit más szemszögből gondolj a családi állapotodra. IntimOrigoSzakított kedvesével Mihalik Enikő? http://www.life.hu/intim/20151229-mihalik-eniko-szakitott-dan-focista-kedvesevel-egyedul-maradt-new-yorkban-a-modell.htmlA gyönyörű szupermodell állítólag már nem alkot egy párt Mathias Jorgensen dán focistával. A hírek szerint a lány New Yorkot is elhagyja a közeljövőben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.