Amikor a találkozó balul sül el: 5 ijesztő randisztori

Forrás: giphy.com -
vámpír férfi történet High School Musical randi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az úgy, hogy különböző okokből kifolyólag nem jól sikerül egy randi. Ellenben amikor a másik fél már vámpírnak hiszi magát vagy még mindig emeltes ágyon osztozik a testvérével, az igencsak fura. Íme, 5 randi, ami inkább ne is történt volna meg.

Tünde (24)

"Az első randinkon a hobbijaink is szóba kerültek. Miután kiderült, hogy szereti a bábszínházat, egyszer csak előkapott egy általa készített bábot, ami nagyon hasonlított rám. Ez nem csak ijesztőnek, de rögeszmés dolognak is tűnt nekem, így elfoglaltságra hivatkozva leléptem a randiról.”

Forrás: giphy.com

Laura (28)

"A srác elvitt egy étterembe, de nem mondta meg előtte, hogy az anyukája is ott dolgozik pincérnőként. Miután a mamája kiszolgált minket, leült és együtt evett velünk. Ez eléggé fura volt…akkor találkoztam vele utoljára."

Viki (18)

"A srác lakásába voltunk, ahol nem csak egy emeletes ággyal, hanem egy hatalmas High School Musical poszterrel kellett szembesülnöm. Ez nem volt túl szexi, haver.”

Mónika (25)

"Filmet néztünk, amikor odahajolt és elkezdte harapdálni a nyakam. Aztán a fülembe súgta, hogy ő valójában egy 2000 éves vámpír emberi testben. Ránéztem és arra számítottam, hogy elneveti magát, de komoly maradt az arckifejezése. "

Forrás: giphy.com

Éva (25)

"A srác a randit utolsó pillanatban mondta le egy családi vészhelyzetre hivatkozva. Később írt, hogy mégis jó neki az időpont és azt kérte, hogy menjek érte. Mikor találkoztunk láttam, hogy totál részeg, ráadásul megkért, hogy legyek sofőr és vigyem haza őt és a barátait is. Soha többet nem beszéltünk azután.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.