Ez igen! Rosie Huntington-Whiteley jól kitette a melleit

Forrás: Glamour/David Bellemere -
mell modell fotózás Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley kombiné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös fehérneműmodell (és stylistjai) tudja, hogy egy megfelelő helyen kivágott lenge kombiné mindig megteszi a hatását.

Valószínűleg férfiak (és feltehetően nők) milliói irigylik Jason Stathamet, hogy egy olyan szexi szupermodellt tudhat magáénak, mint Rosie Huntington-Whiteley. A modell egy mélyen dekoltált kombinéban mutatta meg gyönyörű idomait egy brit női magazinban, és bizonyította be, mennyire szerencsés a hollywoodi színész.

Forrás: Glamour/David Bellemere
Kamufotózásokat szervezett az ausztrál divattervező, hogy fogdoshassa a modellekethttp://www.life.hu/news/20151216-shardie-hourani-divattervezo-kamufotozason-fogdosta-a-modelleit.htmlShardie Hourani divattervező azért szervezett nem hivatalos fotózásokat, hogy a modelleket tapogathassa. News--Ki mondta, hogy karácsonykor nem lehet fullos modelleket nézegetni?http://www.life.hu/intim/20151225-julia-gilas-kaliforniai-fitnessmodell-es-baratnoi-igazan-szexi-fotot-posztoltak-az-instagramon.htmlJulia Gilas a férfiak legnagyobb örömére igazán szexi fotókat posztol az Instagram oldalára. A kaliforniai fitneszmodell most barátnőivel is készített egy képet. Intim--Cindy Crawford lánya anyukájánál is gyönyörűbb modell leszhttp://www.life.hu/trend/20151217-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-gyonyoru-modell-lett.htmlKaia Gerber még csak 14 éves, de már látszik rajta, hogy sikeres modell lesz. Legújabb fotója is ezt bizonyítja. Trend--Szerzetesként élt egykor Thaiföld leghíresebb transznemű fehérneműmodelljehttp://www.life.hu/trend/20151217-mimi-tao-thai-transznemu-fehernemumodell-szerzeteskent-elt-egykor.html12 évesen adták kolostorba szülei a most 22 éves Taót, aki az itt eltöltött idő alatt rájött, hogy valójában nőként szeretné élni az életét. Ma ő Thaiföld egyik legünnepeltebb sztárja. TrendOrigoCheryl Cole exférje egy szexi modell oldalán találta a boldogságot http://www.life.hu/news/20151215-cheryl-cole-volt-ferjenek-kedvese-gyermeket-var-a-labdarugo-majd-kicsattan-a-boldogsagtol.htmlA szexi énekesnő még 2010-ben vált el akkori férjétől, az AS Roma sztárjától, Ashley Cole-tól. A férfi eddig kereste a boldogságot, pár hónap múlva pedig apa lesz! News--Te jó ég! Nem lehet ráismerni a gyönyörű modellre, Emily Ratajkowskirahttp://www.life.hu/trend/20151216-emily-ratajkowski-modell-szoke-hajra-valtott.htmlTeljesen megváltozott az őzikeszemű szépség, aki képmegosztó oldalán jelentkezett be rajongóinak merőben új külsejével. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.