A kép, amely bizonyítja, hogy Ryan Phillippe még mindig jó pasi

Forrás: Northfoto -
félmeztelen izmos Ryan Phillippe Miami tengerpart nyaralás pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tinikorunk leghelyesebb férfisztárja jelenleg épp a mesés Miami partjain tölti jól megérdemelt pihenését, így hála a jó időnek és néhány lesifotósnak, gyönyörködhettünk egy sort a színész izmos felsőtestében.

Nehezen hisszük el, hogy Ryan Phillipe már 41 éves, tinilánykorunk kedvenc színészének nemrég készült fényképeit elnézve azonban még mindig tudjuk, miért is lopta be magát a szívünkbe annak idején. Az itt látható fotók a napfényes Miami partjainál készültek a Kegyetlen játékok és a Büntetés sztárjáról, izmos felsőtestének és helyes pofijának látványába pedig még az sem zavarhat bele, hogy mindeközben ott sündörgött mellette 24 éves menyasszonya, Paulina Slagter.

Forrás: Northfoto

Ők az elmúlt 15 év legszexisebb pasijai

Ryan Phillippe csak az egyik jó pasi azok közül, akikért él-hal a Life.hu: annak idején itt igyekeztünk számba venni az elmúlt 15 év legszexisebb férfijait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.