Az év szexmunkásával veszítheti el szüzességét a férfi, aki 40 év után kapott péniszt

Forrás: Thinkstock -
operáció pénisz szüzesség szexmunkás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohammed Abad hatéves volt, amikor egy autóbalesetben teljesen összeroncsolódott a pénisze. 40 év után lehetőséget kapott rá, hogy újra teljes értékű férfi legyen.

Ahogy a Life.hu korábban beszámolt róla, a férfit megoperálták Londonban: egy úgynevezett bionikus péniszt kapott. „A merevedés gombnyomásra működik és egy másik gomb hatására szűnik meg. Egy pillanat az egész” – mondta akkor Mohammed, és alig várta, hogy megfelelő párra találjon, akivel végre ki is próbálhatja.

Forrás: Thinkstock

Úgy látszik, nem kell tovább keresgélnie, egy nő ugyanis saját maga jelentkezett az aktusra. Ráadásul nem is akárki, a Rose nevű lány 2013-ban az év brit szex­munkása volt, akinek szokásos tarifája nagyjából 85 ezer forint óránként.

Mégis mennyi szexre van szüksége egy férfinak? És egy nőnek?http://www.life.hu/intim/20151220-megis-mennyi-szexre-van-szuksege-egy-embernek-es-miert-nem-csinaljak-gyarkabban.htmlAbban az emberek többsége egyetért, hogy a boldog párkapcsolatnak egy igen fontos tényezője az erotika és az intimitás. Arról azonban a szakemberek véleménye is megoszlik, hogy mennyi az ideális szex egy kapcsolatban. Intim--Chris Hemsworth újévi fotójától lepattan a tangánkhttp://www.life.hu/intim/20160103-chris-hemsworth-zinesz-ujevi-fotojatol-lepattan-a-tangank-igazan-dogos.htmlA jóképű színész igazán hatásvadász képpel köszöntötte az új esztendőt. Intim--Pici babákkal bővült Ian Somerhalder és Nikki Reed családjahttp://www.life.hu/intim/20160103-ian-somerhalder-szinesz-es-nikki-reed-szineszno-csaladja-pici-babakkal-bovult.htmlÚgy hírlik, Ian Somerhalderrel erősít majd a Sötét ötven árnyalata. Természetesen mindennél jobban várjuk a második részt, de addig, amíg elkészül, szívesen időzünk a szexi színész Instagram oldalán. Így találtuk az alábbi kincset is.Intim--Uhh! Ettől olyan csodásak Emily Ratajkowski húsos, rózsás ajkaihttp://www.life.hu/intim/20160103-ettol-olyan-csodasak-emily-ratajkowski-szineszno-husos-rozsas-ajkai.htmlAz álomszép színésznőnek lassan nem marad titka a rajongói előtt. Legutóbb puncit villanott, azelőtt megmutatta az édesanyját, most pedig azt is elárulja, mivel ápolja csókos ajkait.IntimOrigoÍgy monokinizik Mihalik Enikő: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160103-mihalik-eniko-dogos-magyar-modell-igy-monokinizik-szexi-tengerpartos-foto.htmlA csodaszép magyar modell rajongói legnagyobb örömére gyakran tölt fel szexis képeket közösségi oldalára. Szerencsénkre most is így tett. Intim--Nők vs. férfiak: a nő kicsinek látja a mellét, a férfi a farkát (18+)http://www.life.hu/intim/20151230-pilat-gabor-nok-vs-ferfiak-a-no-kicsinek-latja-a-mellet-a-ferfi-a-farkat.htmlA nő nem boldog, mert kicsinek látja a mellét. A férfi a farkát. A férfi frusztrált, mert kopaszodik. A nő meg a narancsbőr miatt... IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.