Egy kevés csipke takarja el Dakota Johnson mellét

Forrás: Vogue UK/Alasdair McLellan -
címlap film szerep Vogue Christian Grey Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata magazin csipke kombiné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke ötven árnyalata után szabadon? Csipkés kombinéban pózol a brit Vogue magazin címlapján Dakota Johnson.

Mindössze egy kevés csipke, és más semmi nem takarja Dakota Johnson bal keblét a brit Vogue magazin címlapján - ám A szürke ötven árnyalata óta tudjuk, a 26 éves színésznőnek simán belefér ennyi szexiskedés. És esze ágában sincs bocsánatot kérni.

Forrás: Vogue UK/Alasdair McLellan

5 erotikus film, ami lealázza A szürke ötven árnyalata-trilógiát

A szürke ötven árnyalata-trilógia a megjelenése után hamar népszerűvé vált: kiadása óta több mint százmillió példányt adtak el belőle. A könyv sikere a túlfűtöttségében rejlik, nem csoda hát, hogy a neves filmforgalmazók legtöbbje mind magáénak akarta a filmkészítés jogait. A film végül elkészült (Sam Taylor-Johnson rendezésében), ám az első részt látva sokan csalódottan távoztak a mozikból: a nevetségesnek ható párbeszédek és az esetlen szexjelenetek emberek millióit ábrándították ki az amúgy sokatmondó történetből. Szerencsére ezt a kényes témát több rendezőnek sikerült jól megfognia: íme, a műfaj legjobb alkotásai.

Beckham igazán jól befűtött! David a legszexibb Mikulás idénhttp://www.life.hu/intim/20151225-david-beckham-a-vilag-legszexisebb-mikulasa-irigyek-vagyunk-victoriara.htmlIgaz, hogy egy korábbi cikkben összegyűjtöttük a Beckham család álomszép karácsonyának legszebb pillanatait, Victoria azonban most egy olyan fotót osztott meg, ami biztony megér egy saját posztot.Intim--Megérkezett a Szürke ötven árnyalata paródiája - Videó!http://www.life.hu/kult/20151221-itt-a-szurke-otven-arnyalata-parodia-ilyen-vicces-videot-reg-lattunk-elozetes.htmlSírva nevettünk a 2015-ös év nagy dobásának számító film paródiáján, ami jövő februárban érkezik a hazai mozikba. Kult--Kocsis Korinna szexi melleket villantott edzés közben - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-kocsis-korinna-modell-mellvillantos-kistopban-edzett.htmlA gyönyörű modell az új évet edzéssel kezdte, és igazi férfivadító szerelésben pózolt. TV + Sztárok--Ez lehetséges? Baby boomot hozott A szürke ötven árnyalata http://www.life.hu/csalad/20151121-baby-boomot-hozott-a-szurke-otven-arnyalata-film.html170 százalékkal nőtt a kismamaruhák eladása néhány hónappal A szürke ötven árnyalatából készült film premierje után – jelentette be egy szupermarketlánc. CsaládAFPSzexi revüszettben lépett fel Pirner Almahttp://www.life.hu/sztarok/20160104-pirner-alma-rudtancos-szexi-revuszettben-lepett-fel-szilveszterkor.htmlA rúdtánc-világbajnok alig két hónappal kisfia születése után már egy revü show fellépője volt egy sokat sejtető, igen szexi ruhában. TV + Sztárok--Döbbenetes! Dakota Johnson fél a Szürke ötven árnyalata folytatásától http://www.life.hu/intim/20150908-dakota-johnson-tart-a-szurke-otven-arnyalata-pikansabb-jeleneteitol.htmlA 25 éves színésznő már az első részben is tartott az intimebb jelenetektől, azonban a második rész sokkal erotikusabb, és vadabb lesz az elődjénél. A sztár már most tart a forgatásoktól. IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.