Édes hármas és házi szexvideók - Ilyen volt az élet Roman Polanski feleségeként

Forrás: AFP -
hármasszex szexvideó házasság Roman Polański feleség Sharon Tate férj Roman Polanski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kívülről annak tűnhetett, egy nemrég megjelent önéletrajzi könyv szerint cseppet sem volt leányálom az élet a világhírű filmrendező mellett.

Roman Polański már az első találkozásuktól kezdve saját kezében tartotta Sharon Tate életét - derül ki a nemrég megjelent botrányszagú könyvből, az Ed Sanders által jegyzett Sharon Tate: A Life (Sharon Tate: Egy élet) című kötetből.

Forrás: AFP

A provokatív, gondos kutatómunkákból felépült könyv szerint a lengyel származású filmrendező volt az, aki bevezette a gyönyörű színésznőt a drogok és a dekadencia világába, megmondta neki, hogy öltözködjön, milyen sminket viseljen, és milyet ne, ezen kívül hármasszexre kényszerítette őt a bárból hazahozott nőivel, ám miután teherbe esett gyermekével, nem volt hajlandó lefeküdni vele.

Sharon Tate ennek ellenére megbízott a férfiban: ő volt az egyedüli, akinek elmesélte, hogy 17 évesen megerőszakolta őt egy olasz katona. Polański 1968-ban állt oltár elé az akkor még 25 éves Sharon Tate-tel, és még ugyanebben az évben teherbe is esett tőle.

Sztárok, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

A hírességek olyan életet élnek, amit mindenki csak irigyelni vagy csodálni tud. Nehéz elképzelni, hogy a felfelé ívelő karrier, a luxus és a hírnév mögött a sztárok élete sem mindig fenékig tejfel, sőt olykor rettenetes szörnyűségeken mennek keresztül életük során. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik hátborzongató gyilkosságok következtében veszítették el legközelebbi családtagjaikat.

A könyv szerint Polański először hallani sem akart arról, hogy apa legyen, és arra kérte a színésznőt, vetesse el a gyermeket. Később azonban éppen ő gondoskodott arról, hogy várandós felesége ne legyen egyedül Los Angeles-i otthonában, ezért átküldte hozzá a barátait.

Sharon eközben már azon gondolkodott, hogy a gyermek megszületése után elválik Polańskitól, aki megígérte neki, hogy másnap hazarepül Amerikába, a nagykövetség zárvatartása miatt azonban plusz egy napot még maradnia kellett Londonban. Ám mire megkapta a hazautazáshoz szükséges engedélyeket, már késő volt: Sharon Tate-et nyolc hónapos terhesen négy barátjukkal együtt meggyilkolták Los Angeles-i otthonában 1969. augusztus 9-én. A színésznő és barátai gyilkosairól bővebben itt olvashatsz a Life.hu-n.

Milánóban romantikázik a Hajdú-házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-milanoban-romantikazik-a-hajdu-hazaspar.htmlSarka Kata és Hajdú Péter külföldre utaztak. TV + Sztárok--Soroksári gyilkosság: külföldön keresik a tettesekethttp://www.life.hu/news/20151228-a-soroksari-gyilkossag-elkovetoit-kulfoldon-keresik.html2013 októberében megerőszakoltak és megfojtottak egy kocogó nőt Soroksáron. Az ügyben indított nyomozást januárban meghosszabbítják a Magyar Nemzet szerint. A rendőrök két tettest keresnek, a DNS-üket már külföldi adatbázisokon futtatják végig. NewsThinkstockIlyen egy romantikus kirándulás: Tóth Gabi és szerelme biztosan nem fáznakhttp://www.life.hu/intim/20151227-toth-gabi-es-szerelme-romantikus-kirandulasa.htmlA karácsonyt követő vasárnapot Tóth Gabi és párja a szabadban töltötték és erről posztoltak is. IntimOrigoÖngyilkos akart lenni Sinead O'Connor?http://www.life.hu/news/20151130-sinead-oconnor-enekesno-ongyilkos-akart-lenni-tuladagolta-a-gyogyszereit.htmlAz ír származású énekesnőt rendőrök mentették ki hotelszobájából, miután zavaros, öngyilkosságra utaló sorokat írt ki Facebook oldalára.News--Brutális átalakulásra szánta magát egy pár az esküvőjük kedvéért http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-kemeny-edzesbe-kezdtek-az-eskuvojuk-miatt-elkepeszto-atalakulason-esett-at-a-par.htmlClaire és Stephen addig nem akart oltár elé állni, amíg nem elégedettek az alakjukkal. A fiatal pár hónapokig edzett, melynek meglett az eredménye. Ez Zsír!Origo45 évvel a brutális gyilkosság után megszólalt Sharon Tate húgahttp://www.life.hu/news/20140828-sharon-tate-brutalis-meggyilkolasa-utan-45-evvel-megszolalt-a-modell-szineszno-huga-debra.htmlDebra mindössze 16 éves volt, amikor az ígéretes karrier előtt álló Sharon Tate-re és barátaira három ember tört rá otthonában és brutálisan végeztek velük.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.