Ilyen a nagyon szerelmes Christina Aguilera - Fotó!

eső fotó Christina Aguilera szerelem énekesnő vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szinte kicsattan a boldogságtól! Vőlegényével készült közös képe láttán szinte mi is elolvadtunk!

Aguilera kisasszony és kedvese, Matt Rutler az Instagramon mutatták meg a világnak, hogy ők bizony nagyon szerelmesek egymásba. Hiába a zord időjárás, ők akkor is egymás karjába borulnak. Cukik!

Forrás: Instagram/xtina

"Sokat segít, ha betartasz egy fő szabályt: Soha ne minősíts!" - Az első benyomás a legfontosabb http://www.life.hu/intim/20160107-ennyire-szamit-az-elso-benyomas-az-elso-randin-pilat-gabor.htmlAz első benyomást nem lehet még egyszer megszerezni. A titok nyitja az, hogy nem kaphatsz kedvességet, figyelmet, megértést, és válaszokat másoktól, ha nem vagy hajlandó figyelmet, megértést, kedvességet adni másoknak. Intim--Átlátszó ruhában pózolt Aleska - Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160107-dogos-sokat-mutato-ruhat-valasztott-aleska-ez-lett-az-uj-felleporuhaja-foto.htmlAz egykori felnőttfilmes felpróbálta legújabb fellépőruháját, mely igazán színesre sikeredett. A testszínű harisnyásra emlékeztető anyag nem takart sokat a testéből. IntimOrigoCsepregi Éva barátságban szeretne elválni párjárólhttp://www.life.hu/intim/20160108-csepregi-eva-eloszor-beszelt-arrol-hogy-tizenot-ev-utan-szakitott-parjaval.htmlA Neoton Família énekesnője és párja, Attila tizenöt év után szakítottak, Csepregi Éva azonban nagyon pozitívan tekint a jövőbe. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoSaját fehérneműjében csábít a legsikeresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/intim/20160107-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemuben-pozol.htmlA szexiség egy állapot - ezzel a mottóval hirdeti legújabb, saját tervezésű csipkecsodáit Ashley Graham, aki gyönyörű, nőiesen kerek testével népszerűsíti a kollekcióját. IntimOrigoMagyar modell rabolta el a világ legdögösebb orvosának szívét?http://www.life.hu/intim/20160105-doctor-mike-szivet-egy-magyar-modell-rabolta-el-kozos-kepeken-bujt-ossze-a-ket-fiatal.htmlDr. Mike - aki nemrég hazánkban járt - állítólag szerelembe esett a dögös magyar modellel, Kecskés Enikővel. A párról már több közös fotó is felkerült a hivatalos Instagram oldalukra. IntimOrigo"Belőled kijózanodni fáj" - VV Edina és VV Laci szakítottak http://www.life.hu/intim/20160105-szakitott-a-valo-vilag-alomparja-vv-edina-es-vv-laci-a-fiu-maga-jelentette-be.htmlA Való Világ egykori álompárja a jelek szerint külön utakon folytatják tovább. A hírt a szépfiú maga osztotta meg a közösségi oldalán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.