Így születtek a Szex és New York szexjelenetei - Miranda kitálalt!

sorozat szexjelenet Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cynthia Nixon egy interjúban elmondta, hogy a legendás sorozat intimebb jelenetei mind megtörténtek a való életben is.

A forgatókönyvírok minél hitelesebb alkotást szerettek volna létrehozni, ezért minden forgatási nap előtt összeültek a stábtagokkal, és kifaggatták őket életük egy-egy merészebb, vagy kínosabb szexjelenetéről. A sztorikat később beépítették a sorozat több részébe is, így néhány jelenet tényleg valós események alapján íródott - írja az Elle.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Bryan Bedder

"A szabály az volt, hogy semmi olyan nem kerülhet bele a sorozatba, ami nem történt meg a való életben is az egyik íróval, vagy stábtaggal. Furcsák ezek a szexes esetek, de tényleg megtörténtek!" - nyilatkozta a színésznő.

Alig takarja valami Sarka Kata gyönyörű testét - Intim fotó az ágybólhttp://www.life.hu/intim/20160111-sarka-kata-modell-intim-fotot-posztolt-es-az-agyban-csupan-csak-egy-paplan-takarta-a-testet.htmlAz ágyban fekve szelfizett a gyönyörű modell, akinek csupán egy paplan takarta a testét. Intim--Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20160110-madonna-enekesno-es-sean-penn-szinesz-ujra-egy-part-alkotnak.htmlEgymás oldalán jelent meg egy jótékonysági eseményen az egykori sztárházaspár. Intim--Ilyen a nagyon szerelmes Christina Aguilera - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160108-christina-aguilera-es-volegenye-ennyire-szeretik-egymast-cuki-kozos-foto-a-parrol.htmlAz énekesnő szinte kicsattan a boldogságtól! Vőlegényével készült közös képe láttán szinte mi is elolvadtunk! Intim--"Akkor vagy igazán szabad egy párkapcsolatban, amikor nincsenek elvárások a partnered részéről" http://www.life.hu/intim/20160107-pilat-gabor-parkapcsolati-tanacsai-fontos-a-minosegi-ido.htmlA Maratonra is csak futással lehet felkészülni, a jó párkapcsolathoz pedig elengedhetetlen az együtt töltött minőségi idő. Intim--Saját fehérneműjében csábít a legsikeresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/intim/20160107-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemuben-pozol.htmlA szexiség egy állapot - ezzel a mottóval hirdeti legújabb, saját tervezésű csipkecsodáit Ashley Graham, aki gyönyörű, nőiesen kerek testével népszerűsíti a kollekcióját. IntimOrigoÉdes hármas és házi szexvideók - Ilyen volt az élet Roman Polanski feleségekénthttp://www.life.hu/intim/20160106-roman-polanski-harmasszexre-kenyszeritette-feleseget-sharon-tate-szinesznot.htmlBár kívülről annak tűnhetett, egy nemrég megjelent önéletrajzi könyv szerint cseppet sem volt leányálom az élet a világhírű filmrendező mellett. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.