Jason Statham eljegyezte kedvesét - Fotó a gyűrűről!

fotó eljegyzés Jason Statham gyűrű pár Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt a sztárok sajtósa is megerősítette, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley pedig a Golden Globe-díjátadón még a meseszép eljegyzési ékszert is megmutatták. 

Jason Statham és Rosie Huntington-Whitleley lassan hat éve vannak együtt, és bár többször is felmerült bennük a házasság gondolata, a jelek szerint csak most érezték elérkezettnek az időt rá. A pár a Golden Globe-on a gyönyörű eljegyzési ékszert is megvillantotta: az ékkővel díszített gyémántgyűrű csodásan ragyogott a modell ujján, aki persze büszkén mutogatta a fotósoknak - írja a Hellomagazine.

Forrás: NORTHFOTO/Chris Delmas / Visual Press Agency

A gyűrű közelebbről:

Forrás: Forrás: NORTHFOTO/Chris Delmas / Visual Press Agency

Titokzatos lányt ölelget magához Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160111-brooklyn-beckham-a-titokzatos-baratnojevel-feltehetoen-sonia-ammarral-lathato-kozos-foton.htmlA Beckham-család 16 éves szépfiúja a jelek szerint egy igazi romantikus úriember, aki gondosan ügyel arra, hogy megőrizze magának magánéletét. Intim--Újra együtt Madonna és Sean Penn?http://www.life.hu/intim/20160110-madonna-enekesno-es-sean-penn-szinesz-ujra-egy-part-alkotnak.htmlEgymás oldalán jelent meg egy jótékonysági eseményen az egykori sztárházaspár. Intim--"Sokat segít, ha betartasz egy fő szabályt: soha ne minősíts!" - Az első benyomás a legfontosabb http://www.life.hu/intim/20160107-ennyire-szamit-az-elso-benyomas-az-elso-randin-pilat-gabor.htmlAz első benyomást nem lehet még egyszer megszerezni. A titok nyitja az, hogy nem kaphatsz kedvességet, figyelmet, megértést és válaszokat másoktól, ha nem vagy hajlandó figyelmet, megértést, kedvességet adni másoknak. Intim--Ilyen, amikor meleg férfiak először fognak melleket – Videó!http://www.life.hu/intim/20160108-meleg-ferfiak-eloszor-fognak-melleket-video.htmlAzt már tudjuk, hogy mit gondolnak a péniszről azok a leszbikus lányok, akik életükben először tapogatták meg a férfiak legbecsesebb kincsét. Most pedig az is kiderült, hogyan vélekednek a női mellek terén szűznek számító melegek. Intim--5 dolog, ami a téli örömszerzés közben juthat eszünkbehttp://www.life.hu/intim/20160107-telen-nem-olyan-konnyu-az-oromszerzes-magunknak-mas-dolgok-is-elterelik-a-figyelmunket.htmlOlykor fajsúlyos és komplikált dolgok juthatnak eszünkbe vagy bizonyos dolgok gátolhatják a folyamatot, amikor érzéki élvezeteket akarunk magunknak okozni – télen. IntimThinkstockKiderült! Így kérték meg a Victoria's Secret modell, Shanina Shaik kezéthttp://www.life.hu/intim/20160107-shanina-shaik-victorias-secret-modell-kezet-igy-kerte-meg-baratja-dj-ruckus.htmlKét gyűrű, egy magánsziget a Bahamákon, és a híres unokatestvérek segítsége: DJ Ruckus nem aprózta el a gyönyörű Shanina lánykérését. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.