Szerep, ami összeköt: Leonardo DiCaprio és Kate Winslet ölelése a Golden Globe-on

Titanic Kate Winslet Golden Globe-díj Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1997-ben mutatták be James Cameron Titanicját, melyben megszerettük Jack és Rose, vagis Leo és Kate Winslet párosát. Most, 2016-ban is örvend a szívünk, ha együtt láthatjuk őket.

A Golden Globe-gála idén is bővelkedett felejthetetlen pillanatokban. A világ most leginkább csak egyet emleget közülük, amikor is Lady Gaga megijesztette Leót, aki erre igencsak érdekesen reagált.

Forrás: Youtube

Volt azonban egy másik momentum is, melyről a sármos színész kapcsán muszáj említést tennünk. Méghozzá, amikor újra találkozott kedvenc partnernőjével, Kate Winslettel, akinek esetében egyébként nehéz volt eldönteni, hogy csak a ruhája csalt, vagy valóban felszedett néhány kilót.

A nagy egymásra találásról az alábbi tweetet találtuk:

Külön öröm, hogy egyikük sem tért haza Arany Glóbusz nélkül. Kate a legjobb női mellékszereplő díját nyerte el, vagyis a harmadik Golden Globe-díját vehette át a Steve Jobs című filmben nyújtott alakításáért. Leonardo DiCapriót pedig A visszatérő című film főszerepéért jutalmazták.

Baukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiakadt-mit-keresett-vastag-csaba-a-golden-globe-afterpartyjan.htmlA szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján. TV + Sztárok--Így buliztak a sztárok a Golden Globe after partyján - Exkluzív videó Vajna Timitőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-igy-buliztak-a-sztarok-a-golden-globe-after-partyjan-exkluziv-video-vajna-timitol.htmlVajna Timi jóvoltából - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a Golden Globe-gáláról - láthattunk már videót a vörös szőnyeges bevonulásról is, valamint arról, ahogy Sylvester Stallone átvette a díját. Timi ezúttal egy igazán exkluzív felvételt jutatott el nekünk arról, hogyan buliznak a sztárok a díjátadó after partyján. KultOrigoVajna Timi jelenti a Golden Globe-ról: Hatalmas tapsvihar közepette vette át Stallone a díjáthttp://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timi-jelenti-a-golden-globe-rol-hatalmas-tapsvihar-kozepette-vette-at-stallone-a-dijat.htmlElképesztő ováció kísérte Sylvester Stallone kivonulását a pódiumra, ahol átvette A legjobb férfi mellékszereplő díját a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Vajna Timi a helyszínről egy exkluzív videóval jelentkezett a Life.hu olvasóinak. Kult--Vajna Timi megkörnyékezte Gerard Butlert a Golden Globe-on – Exkluzív fotó!http://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timi-megkornyekezte-a-legdogosebb-macsot-gerard-butlert-a-golden-globe-on.htmlAz egyik legdögösebb hollywoodi színészt környékezte meg a Golden Globe-díjátadón Vajna Timi, aki exkluzív képet készített Gerard Butlerrel a Life.hu olvasóinak. KultOrigoVilágsztárokat túlragyogva gálázott Vajna Timi a Golden Globe-on http://www.life.hu/trend/20160111-vilagsztarokat-tulragyogva-galazott-vajna-timi-a-golden-globe-on.htmlMicsoda csillogás! Vajna Tímea megjelenése egyszerűen kifogástalan volt az idei Golden Globe-díjátadón. Sokat sejtető Tom Ford kreációjában világsztárokat túlragyogva vonult végig a vörös szőnyegen. Exkluzív fotók egyenesen Timitől! TrendOrigoA fenekét és a mellét is kitette a Golden Globe vörös szőnyegén a modell, Lady Victoria Herveyhttp://www.life.hu/trend/20160111-lady-victoria-hervey-modell-mindenet-kitette-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlA brit modell nagy feltűnést akart kelteni a vasárnap esti Golden Globe-gálán, de ezt meglehetősen ízléstelenül tette. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.