Messinek szurkol Brazília legjobb feneke

győztes Lionel Messi szépségverseny fenék Miss Bumbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy Cortez Instagram oldalán biztosította Lionel Messit a támogatásáról.

Ennél szebb bókot aligha kaphat egy focista: a 2015-ös Miss Bumbum fenékszéprégverseny nyertese "Messi" feliratú mezben mutatta meg győztes hátsóját. Brazília legszebb popsija kétségkívül érti a dolgát, hogyan kell biztatni kedvenc sportolóját!

Forrás: Instagram/Suzy Cortez

2015 a tökéletes popsik éve volt

Az ünnepek után bizony nem könnyű belelendülni az edzésbe, pedig a bejgliháj nem fog magától elillanni. Ha idén nyáron is tökéletes popsit szeretnél, a következő hírességek 2015-ös Instargram-fotói egészen biztosan inspirálnak majd: kattints ide értük!

Latexben, meztelen fenékkel pózol a 18 éves Kylie Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151202-kylie-jenner-kim-kardashian-18-eves-huga-latexben-pozol-meztelen-fenekkel.htmlSosem készültek még ilyen merész képek a Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagjáról. IntimOrigoGigamellek és óriásfenék! Valóban ő lenne a legtökéletesebb nő? http://www.life.hu/trend/20151209-ines-helene-nagymellu-es-feneku-modell-az-instagram-uj-sztarja.htmlA boszniai születésű svéd modell, Ines Helene elképesztően dögös Instagram-fotóival borzolja a kedélyeket. Trend--Nem semmi! Ez a pucér fenék okoz örömet Justin Biebernekhttp://www.life.hu/intim/20151217-kourtney-kardashian-pucer-feneket-fotoztak.htmlA legidősebb Kardashian-lány, Kourtney meztelen fotósorozatából újabb kép került elő. Intim--Iszak Eszti szexi fehérneműben villantotta meg a popsiját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151231-iszak-eszti-dogos-fotoja-allan-leolvad-a-kepernyod-fehernemuben-pozol-a-musorvezeto.htmlFekete csipke bugyi, hozzá való melltartó, valamint egy bunda. Ennyit visel mindössze a dögös műsorvezető, aki egy fotózás kedvéért dobta le a textilt. Intim--Bruce Willis lánya tangás popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-bruce-willis-vilaghiru-szinesz-lanya-tallulah-willis-tangas-popsit-villantott-es-megmutatta-uj.htmlA világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Kiderült, mitől olyan tökéletes Kimi Räikkönen kedvesének popsija: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151122-kimi-raikkonen-kedves-minttu-virtanen-tollaslabdaval-tartja-karban-a-testet.htmlA Forma-1 korábbi világbajnokának, Kiminek a kedvese, és gyemrekének anyja szinte mindig dögös. Csodás az alakja, gyönyörű a bőre, és boldogan mosolyog a kamerába. Most az is kiderült, hogyan tartja karban a testét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.