Dr. Mike megfejtette: Ezért vonzódnak a nők az orvosokhoz

Forrás: Instagram/ Doctor Mike -
szexi Dr. Mike orvos szerelem vonzalom kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszexibb egészségügyi dolgozójáért több millió nő rajong, Dr. Mike pedig azt is elárulta, miért vonzódnak a szebbik nem tagjai az orvosokhoz. 

"Lelkesek, elkötelezettek és együttérzőek" - így jellemezte az orvosokat Dr. Mike, aki szerint ez lehet az oka annak, hogy a nők ennyire vonzódnak hozzájuk. A világ legszexibb dokija - akinek több mint egymillió követője van Instagramon, és aki éppen egy magyar lánnyal randizgat - az ausztrál Daily Mailnek nyilatkozott arról, hogy ezek mellett a tulajdonságok mellett természetesen a hölgyek számára az is vonzó lehet, hogy az orvosok jól keresnek.

Doctor "nagyon dögös" Mike Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Ha túl szexi a doki: Nála vagy neki akarsz szülni?

Már az egyetemen felhívják az orvostanhallgatók figyelmét arra, hogy a popsztárok után bizony az orvosszakma a legvonzóbb a hölgyeknél. Azért, mert tekintélyt parancsolók, határozott döntéseket hoznak, és jóformán megmentik az életünket. Korábban egy neve elhallgatását kérő fogszakorvos avatta be a Life.hu olvasóit abba, hogyan élik meg ezt a helyzetet a dokik. Cikkünket ide kattintva érheted el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.