"A testedet akarom! És csak ez kell belőled!" - Éljen a magány utáni hedonizmus!

Forrás: Thinkstock -
elköteleződés kihasználtság magány valóság kapcsolat egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a testedet akarom! Tudnod kell, hogy az érzéseim igazak. Tényleg meg akarlak dugni! A szétválás nagyon szélsőséges érzelmeket és reakciókat válthat ki az emberből...

Van, aki magánnyal „bünteti” saját magát, és van aki azonnal mindent be akar pótolni, amit eddig kihagyott. Bizonyítani akar önmagának, hogy vonzónak tűnik mások szemében, bosszút akar állni az őt megcsaló vagy eltaszító partnerén, esetleg meg akarja mutatni, hogy ő most mindent megtehet. Mindezt persze vádaskodások, igazolások, és minden érzelmi elköteleződés nélkül.

Ilyenkor elhiteti magával, hogy VIP tagja lett a tobzódó világ vad forgatagának,

és az újdonsült partnerei is az ő segge köre vannak csapágyazva, akiket kénye-kedve szerint használhat, mert ez neki most jár.

Forrás: Thinkstock

Mindez ugyanakkor egy természetes reakció, amit a korábbi kapcsolat korlátozott szabadsága is kiválthat. A párkapcsolat zártabb világában eltöltött idő után a falak leomlanak és rászabadul az emberre a végtelen szabadság érzése, amit akár azonnal posztolni kell. Nem kell, kötelező! A kapcsolatból kilépettek egyrészt magányosak, másrészt átmenetileg lenyűgözheti őket az „üres emberek-üres szavak” világa is, ami eddig csak a tévéből ömlött rájuk, vagy csak az ablakuk alatt tombolt.

Mindent összevetve, akár a remeték élete, akár a fergeteges bulik világa utáni vágy lesz urrá rajtad, éld meg, csak ne ragadj bele, és ne engedd, hogy belenőjön a valóságodba.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról
"Sokat segít, ha betartasz egy fő szabályt: soha ne minősíts!" - Az első benyomás a legfontosabb http://www.life.hu/intim/20160107-ennyire-szamit-az-elso-benyomas-az-elso-randin-pilat-gabor.htmlAz első benyomást nem lehet még egyszer megszerezni. A titok nyitja az, hogy nem kaphatsz kedvességet, figyelmet, megértést és válaszokat másoktól, ha nem vagy hajlandó figyelmet, megértést, kedvességet adni másoknak. Intim--"Akkor vagy igazán szabad egy párkapcsolatban, amikor nincsenek elvárások a partnered részéről" http://www.life.hu/intim/20160107-pilat-gabor-parkapcsolati-tanacsai-fontos-a-minosegi-ido.htmlA Maratonra is csak futással lehet felkészülni, a jó párkapcsolathoz pedig elengedhetetlen az együtt töltött minőségi idő. Intim--Ez egy nyers és vad világ, ahol a gyenge veszít, viszont az erős sem nyerhttp://www.life.hu/intim/20160111-pilat-gabor-ez-egy-nyers-es-vad-vilag-ahol-a-gyenge-veszit-viszont-az-eros-sem-nyer.htmlEz egy nyers és vad világ, ahol a gyenge veszít, viszont az erős sem nyer. Legfeljebb látszólag és csak átmenetileg. Intim--Szabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--Csézy: "Boldog feleség vagyok"http://www.life.hu/intim/20160111-csezy-enekesno-boldog-feleseg-ferje-laszlo-oldalan.htmlA magyar énekesnő másfél évvel ezelőtt ment hozzá Lászlóhoz, aki mellett minden egyes nap ajándék számára, és tökéletesen tud azonosulni háziasszonyi szerepével. Intim--Szexi pasik macskákkal - Melyikük a cukibb?http://www.life.hu/intim/20160112-szexi-ferfiak-macskakkal-kepgaleria.htmlNehéz eldönteni, melyikőjük az aranyosabb. Jó gyönyörködést! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.