Elképesztő: élő hangszer lett a meztelen modellből

Forrás: Northfoto -
modell cselló művészet meztelen hangszer testfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a hangja, a formája is elképesztően gyönyörű: ez ihlette meg Anke Catesby testfestőművészt, aki egy hölgyismerőse testét varázsolta csellóvá néhány ecsetvonással.

Anke Catesby testfestő művészt a női test és a cselló alakja közötti hasonlóság nyűgözte le. Projektjéhez egy barátját, Tara Millst választotta, akinek meztelen testén 3 órát dolgozott, mire elnyerte végső, a képen is látható formáját.

Forrás: Northfoto
Exbarátnőivel bulizott Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160114-harry-herceg-ket-exbaratnojevel-natalie-pinkhammel-es-astrid-harborddal-bulizott.htmlA brit trónörökös egy barátja születésnapi partijára volt hivatalos, ahol nem egy, hanem rögtön két régi szerelme is felbukkant a múltból. Intim--"A testedet akarom! És csak ez kell belőled!" - Éljen a magány utáni hedonizmus!http://www.life.hu/intim/20160115-a-magany-velejaroa-a-bizonyitasa-es-az-erzelmi-elkotelezodesek-tagadasa.htmlCsak a testedet akarom! Tudnod kell, hogy az érzéseim igazak. Tényleg meg akarlak dugni! A szétválás nagyon szélsőséges érzelmeket és reakciókat válthat ki az emberből... IntimThinkstockTöbbszörös orgazmussal tartja magát formában Thalía Sodihttp://www.life.hu/intim/20160115-thalia-sodi-a-rosalinda-sztarja-tobbszoros-orgazmussal-tartja-magat-formaban.htmlA Rosalindaként ismertté vált színésznő egy televíziós műsorban vallott örök fiatalságának és szépségének titkáról. Őszinte válaszával még a legnagyobb rajongóit is sikerült meglepnie. Intim--Nagy Feró bevallotta, igazi papucsférjhttp://www.life.hu/intim/20160114-nagy-fero-enekes-a-beatrice-frontembere-bevallotta-igazi-papucsferj.htmlA rocker sokat köszönhet feleségének, hiszen az ínségesebb időszakban az ő fizetéséből élt a család. Intim--Zámbó Krisztián megint szakított?http://www.life.hu/intim/20160113-zambo-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-megint-szakitott-baratnojevel-zsuzsival.htmlAz énekes se veled, se nélküled kapcsolata jelenleg a nélküled pályáján halad tovább. Intim--Szabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.