Ő lenne az új áldozat? Íme, Leonardo DiCaprio friss hódítása

Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n -
barátnő színész Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épphogy szingli lett, máris új hölgy oldalán látni a hét elején Golden Globe-díjjal jutalmazott színészt. Ezúttal is kíváncsian várjuk a folytatást!

Pár hónapja még úgy volt, a sármőr eljegyzi kedvesét, a dögös Kelly Rohrbach-ot, ám végül nem fajult idáig a dolog: a színész és a modell szakítottak. DiCapriónak nem sok ideje volt bánkódni, minden idejét lekötötte új filmje promotálása. Most azonban úgy tűnik, az Aranyglónusz díjjal együtt egy új hölgy is képbe került.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n

A 41 éves szívtipró a minap Londonban bukott le egy barna szépségel együtt, így úgy fest, nemsokára már többet is megtudhatunk a hölgyről annál, amit a róla készült fotók elárulnak. A Daily Mail meg is mutatta a dögös szépséget, ide kattintva te is meglesheted. Mondjuk a színész mostanában a szöszikre bukott, de fő a változatosság...

"A testedet akarom! És csak ez kell belőled!" - Éljen a magány utáni hedonizmus!http://www.life.hu/intim/20160115-a-magany-velejaroa-a-bizonyitasa-es-az-erzelmi-elkotelezodesek-tagadasa.htmlCsak a testedet akarom! Tudnod kell, hogy az érzéseim igazak. Tényleg meg akarlak dugni! A szétválás nagyon szélsőséges érzelmeket és reakciókat válthat ki az emberből... IntimThinkstock148-szor kérte meg barátnője kezét észrevétlenül Ray Smithhttp://www.life.hu/intim/20160115-ray-smith-148-szor-kerte-meg-baratnoje-kezet-a-kozos-fotokon-elrejtett-cetlivel.htmlA 38 éves szállítási vezető öt hónapon át ostromolta barátnőjét a nagy kérdéssel, ám a lány ebből semmit nem vett észre! IntimThinkstockMiley Cyrus és Liam Hemsworth újra összejött?http://www.life.hu/intim/20160115-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-osszejottek-a-golden-globe-utani-bulin.htmlAz egykori jegyespár megint közel került egymáshoz. Az együtt töltött szilveszter után most a Golden Globe-on gabalyodtak össze! Intim--Szabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--Oszter Alexandra: „Egyedül is jól éreztem magam"http://www.life.hu/intim/20160114-oszter-alexandra-szineszno-kilenc-honapba-parra-lelt-de-egyedul-is-jol-erezte-magat.htmlA színésznő kilenc hónapja párkapcsolatban él, de arról vallott, egy percig sem erőltette a szerelmet.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huNagy Feró bevallotta, igazi papucsférjhttp://www.life.hu/intim/20160114-nagy-fero-enekes-a-beatrice-frontembere-bevallotta-igazi-papucsferj.htmlA rocker sokat köszönhet feleségének, hiszen az ínségesebb időszakban az ő fizetéséből élt a család. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.