Többszörös orgazmussal tartja magát formában Thalía Sodi

sorozatsztár színésznő Thalia sorozat orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rosalindaként ismertté vált színésznő egy televíziós műsorban vallott örök fiatalságának és szépségének titkáról. Őszinte válaszával még a legnagyobb rajongóit is sikerült meglepnie.

A lenyűgöző 44 éves mexikói színésznő a Rosalinda és a Marimar szappanoperákban nyújtott alakításával vált ismertté. Thalía Sodi még mindig remek formában van, ennek titkáról faggatták egy televíziós műsorban - írja a Mirror.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Craig Barritt

A színésznő az ártatlan kérdésekre igencsak meglepő választ adott. Thalía elárulta, hogy a tökéletes alakjának kulcsa nem más, mint a multiorgazmus. A híresség állítólag azt is bevallotta, hogy akár 50 orgazmust is képes átélni egyetlen éjszaka alatt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színésznő híres arról, hogy pironkodás nélkül vall intim titkairól, és fantasztikus szexuális életéről, de ez a pimasz kijelentése kétségeket ébresztett rajongóiban. Felmerült bennük a kérdés, hogy Thalía 67 éves férje, vajon bírja-e ezt a tempót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.