Tóth Gabiról és párjáról egy buliban készült intim fotó

Fotó: TÜTÜ -
Tóth Gabi buli Lakatos Márk szerelem Trap kapitány énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy bárpult mellett kucorodott össze kedvesével - meg kell állapítanunk, nagyon jól mutatnak együtt.

Tóth Gabi és Trap kapitány Lakatos Márk őrületes születésnapi partyján jártak, ahol lencsevégre kapták őket. A szerelmesek egy mécses mellett bújtak össze és mosolyogtak a kamerába. Úgy tűnik, Gabi végre révbe ért, és nagyon boldog egykori mentoráltja oldalán.

Fotó: TÜTÜ
Mészáros Dóra mellétől lefagyott a gépünkhttp://www.life.hu/intim/20160114-meszaros-dora-playmate-egy-szal-melltartoban-mutatta-meg-kebleit.htmlDögös bögyös fotót osztott meg a playmate közösségi oldalán. Intim--Nagy Feró bevallotta, igazi papucsférjhttp://www.life.hu/intim/20160114-nagy-fero-enekes-a-beatrice-frontembere-bevallotta-igazi-papucsferj.htmlA rocker sokat köszönhet feleségének, hiszen az ínségesebb időszakban az ő fizetéséből élt a család. Intim--Szabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--Mel Gibson barátnője akár az unokája is lehetnehttp://www.life.hu/intim/20160112-mel-gibson-vilaghiru-szinesz-24-eves-fiatal-baratnojevel-villogott-a-golden-globeon.htmlA 60 éves színész 24 éves barátnőjével jelent meg a Golden Globe-on. Intim--"A testedet akarom! És csak ez kell belőled!" - Éljen a magány utáni hedonizmus!http://www.life.hu/intim/20160115-a-magany-velejaroa-a-bizonyitasa-es-az-erzelmi-elkotelezodesek-tagadasa.htmlCsak a testedet akarom! Tudnod kell, hogy az érzéseim igazak. Tényleg meg akarlak dugni! A szétválás nagyon szélsőséges érzelmeket és reakciókat válthat ki az emberből... IntimThinkstock148-szor kérte meg barátnője kezét észrevétlenül Ray Smithhttp://www.life.hu/intim/20160115-ray-smith-148-szor-kerte-meg-baratnoje-kezet-a-kozos-fotokon-elrejtett-cetlivel.htmlA 38 éves szállítási vezető öt hónapon át ostromolta barátnőjét a nagy kérdéssel, ám a lány ebből semmit nem vett észre! IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.