Vége egy újabb sztárházasságnak: Válik Nicole Richie

Forrás: AFP/Amy Graves -
Joel Madden házasság válás Nicole Richie sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a két sztár kapcsolata korántsem olyan, mint régen, ezért úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Egy bennfentes szerint a házasságukat csak a gyerekek menthetik meg. 

Nicole Richie öt évvel ezelőtt oltár elé áll kedvesével, Joel Madden zenésszel. Azóta két gyermekük is született: egy kislány, Kate Richie Madden, és egy kisfiú, Sparrow James Madden. Bár az évek során többször is felmerült a különválás gondolata, a jelek szerint most a legkomolyabb a helyzet, és Joel már külön is költözött a családjától - írja a InTouch Weekly.

Forrás: AFP/Amy Graves

"Nicole és Joel alapvetően olyan szülök, akik egymást támogatják. Az elmúlt évük nem volt teljesen tökéletes, és most nagyon igyekeznek, hogy megmentsék a házasságukat, bár egyikükön sem látszik a nagy igyekezet" - nyilatkozta a lapnak egy nevét elhallgató ismerősük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.