Zámbó Krisztián olaszul szeretné visszahódítani barátnőjét

békülés olasz párkapcsolat csábítás dal szerelem Zámbó Krisztián szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes az újévet szakítással kezdte, ám most egy romantikus olasz slágerrel csábítaná vissza volt kedvesét - ehhez pedig rajongói segítségét kérte. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Zámbó Krisztián se veled, se nélküled kapcsolatában, most a békülés útjára szeretne lépni. Az énekes azt találta ki, hogy olasz amorózóként csábítaná vissza szerelmét, és közösségi oldalán kért segítséget olasz tudású rajongóitól.

Forrás: RTLKLUB

„Valaki le tudná íni nekem ezt a dalt, fonetikusan, ahogy éneklik, sajna nem tudok olaszul„ – írta a Facebookon Krisztián, aki a Borsnak a következőket mesélte.

„Fájdalmasan szép dal. Én szerelmes típus vagyok, és sajnos elég sokat csalódom. Túl nagy a szívem, túl nagy a szerelemvágyam, és bevallom, várom vissza a volt barátnőmet, akivel nemrég szakítottunk. Most az van, hogy pihentetjük egymást, nem nagyon beszélünk, aztán meglátjuk mi lesz" – mondta Krisztián.

Tóth Gabiról és párjáról egy buliban készült intim fotóhttp://www.life.hu/intim/20160115-toth-gabi-enekesno-es-parja-trap-kapitany-egy-buliban-bujtak-ossze.htmlAz énekesnő egy bárpult mellett kucorodott össze kedvesével - meg kell állapítanunk, nagyon jól mutatnak együtt. Intim--Mészáros Dóra mellétől lefagyott a gépünkhttp://www.life.hu/intim/20160114-meszaros-dora-playmate-egy-szal-melltartoban-mutatta-meg-kebleit.htmlDögös bögyös fotót osztott meg a playmate a közösségi oldalán. Intim--Nagy Feró bevallotta, igazi papucsférjhttp://www.life.hu/intim/20160114-nagy-fero-enekes-a-beatrice-frontembere-bevallotta-igazi-papucsferj.htmlA rocker sokat köszönhet feleségének, hiszen az ínségesebb időszakban az ő fizetéséből élt a család. Intim--Szabó Zsófi:"Mindig is ez volt a célom, tartozni valakihez"http://www.life.hu/intim/20160114-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-szineszno-mar-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjét szenteste jegyezte el párja, és Zsófi szinte azonnal el is kezdte a esküvőtervezést. Intim--Minden pornós volt egyszer szűz - Van, aki az ártatlansága elvesztése óta szexfüggő (18+)http://www.life.hu/intim/20160116-minden-pornos-volt-egyszer-szuz.htmlSokszor bele sem gondolunk abba, hogy bizony a pornósztárok is szűzen kezdték, és hogy ők sem voltak egyből profik az ágyban. Az alábbi cikkben hét pornósztár vallott arról, számukra milyen volt az a bizonyos első alkalom. Intim--Ez gyors volt! Máris összeköltözött régi-új pasijával Pippa Middletonhttp://www.life.hu/intim/20160118-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-osszekoltozott-pasijaval-james-matthews-szal.htmlA jelek szerint egyre komolyabb a dolog Katalin hercegné húga és a milliomos James Matthews között: alig két hónap együttlét után összeköltözött a szerelmespár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.