Megdöbbentő! Pasikkal smárolt Christian Bale

csók fotó rendező színész Christian Bale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a vasárnapi Critics' Choice Awardson nyert a legjobb vígjátékszínész kategóriában. A nagy öröm közepette több férfi is lekapta őt, melyről fotók is készültek. 

A Batman-filmek főszereplője először a feleségétől kapott egy cuppanóst, majd odafordult Adam McKay rendezőhöz, aki megcsókolta a 41 éves sztárt. Persze mindenki megdöbbent,a bénultság pedig tovább folytatódott, amikor ugyanis Bale átvette a díjat, újból kaphatott egy szájrapuszit a rendezőtől - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter
Egymillió szó szükséges, hogy a férfi ágyba vigye a nőthttp://www.life.hu/intim/20160118-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-ferfiak-parvalasztaskor-a-szavak-szintjen-is-pavaskodnak.htmlA férfiak udvarláskor mindent beleadnak, és a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek. Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc versünkből idéznek. Mindezt persze nem ok nélkül teszik, hanem, hogy kiüssék a többi potenciális jelentkezőt, és elkápráztassanak minket nyelvi bravúrjaikkal. Intim--"110 férfi erőszakolt meg 22 óra alatt"http://www.life.hu/intim/20160119-megan-stephens-vallomasa-arrol-hogyan-lett-szexrabszolga-14-evesen-egy-gorogorszagi-nyaralas-utan.htmlMegan Stephens mindössze 14 éves volt, amikor egy görögországi nyaralása közben megismert férfi eladta őt szexrabszolgának. A most 25 éves nő nemrég megjelent kötetében vall arról, mi mindenen ment keresztül ez alatt a 6 év alatt. Intim--Egy szál csipkebugyiban gyakorolja a kézenállást Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/intim/20160119-egy-szal-csipkebugyiban-gyakorolja-a-kezenallast-hilaria-baldwin.htmlA kétgyermekes anyuka nem szégyenlős: egy szál csipkebugyiban gyakorolta a kézenállást otthonukban, az erről készült képet pedig Instagram-oldalán is megosztotta. IntimOrigoEgy 19 éves hercegnővel jár Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160118-harry-herceg-a-19-eves-maria-olympia-gorog-dan-hercegnovel-jar.htmlA brit királyi trón örököse a hírek szerint teljesen belehabarodott a görög-dán származású Maria-Olympia hercegnőbe. IntimAFP7 mondat, amit ha meglát egy férfi, tuti balra húz a Tinderen http://www.life.hu/intim/20160118-tinder-bemutatkozo-bakik-amiket-elkovetnek-a-nok-az-adatlapjukon.htmlLássuk, mi zajlik le a férfiak fejében, amikor egy-egy női bemutatkozót olvasnak el! Intim--Ejha! Gwyneth Paltrow végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/intim/20160118-gwyneth-paltrow-szineszno-vegtelen-hosszu-labakat-villantott.htmlA gyönyörű színésznő végtelen hosszú, napbarnított lábakat villantott nyaralásán. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.