A férfi udvarlást erőltet az alkalmi együttlétbe, a nő meg érzelmeket hazudik neki

Forrás: Thinkstock -
nők férfi ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak akkor van esélyed, hogy jól csináld, ha szereted. Ez igaz a csóktól az együttlétig, a munkától a sporton át a gyereknevelésig. Minthogy a szakadékon sem lehet két kis ugrásból átjutni, semmit nem lehet odaadás nélkül csinálni. Illetve lehet, csak úgy nem kecsegtet túl sok örömmel megélt pillanattal és sikerrel.

Két ember között a nagy szenvedély persze lehetséges anélkül, hogy valóban szeretnék egymást, de a boldog párkapcsolat nem. Technikailag bármit elsajátíthatunk, de a "szeretem is csinálni" érzés nélkül csak érzéketlen favágás lesz belőle, és képzavar.

Forrás: Thinkstock

Olyan, mint amikor egy pasas arra vetemedik, hogy meglátogasson egy piros lámpás házat. Elmegy, kiválasztja a hölgyet, a megfelelő szolgáltatást, előre kifizeti a pénzt, felmennek a szobára, majd kényelmesen hátradől a fotelben, és nagyon óvatosan, úriemberhez illően udvarolni kezd a kurvának, mert, ugye, betartja az ismerkedés kötelező táncrendjét.

Udvarlást erőltet az alkalmi együttlétbe, a lány meg érzelmeket hazudik neki.

Nevezetesen, mindig ott van a legnagyobb tartalékod, amit nem szeretsz. Ez azt jelenti, hogy vagy olyan tevékenységet válassz, amit szeretsz, vagy ha nincs választási lehetőséged, akkor szeresd meg azt, amit csinálnod kell.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Egymillió szó szükséges, hogy a férfi ágyba vigye a nőthttp://www.life.hu/intim/20160118-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-ferfiak-parvalasztaskor-a-szavak-szintjen-is-pavaskodnak.htmlA férfiak udvarláskor mindent beleadnak, és a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek. Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc versünkből idéznek. Mindezt persze nem ok nélkül teszik, hanem, hogy kiüssék a többi potenciális jelentkezőt, és elkápráztassanak minket nyelvi bravúrjaikkal. Intim--Egy szál csipkebugyiban gyakorolja a kézenállást Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/intim/20160119-egy-szal-csipkebugyiban-gyakorolja-a-kezenallast-hilaria-baldwin.htmlA kétgyermekes anyuka nem szégyenlős: egy szál csipkebugyiban gyakorolta a kézenállást otthonukban, az erről készült képet pedig Instagram-oldalán is megosztotta. IntimOrigoLiam Hemsworth eljegyezte Miley Cyrust?http://www.life.hu/intim/20160119-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-ujra-jegyesek.htmlAz énekesnő elkezdte viselni azt a gyűrűt, amivel egyszer már megkérte kezét a dögös színész. IntimAFPDebreczeni Zita pajkos fotót posztolt az ágyábólhttp://www.life.hu/intim/20160119-debreczeni-zita-pajkos-fotot-posztolt-az-agyabol.htmlIgazán intim fotót tett közzé Instagram-oldalán Debreczeni Zita, aki az ágyában szelfizett egyet. Intim--Csupán egy finom csipkeréteg takarja Kárpáti Rebeka melleithttp://www.life.hu/intim/20160119-csupan-egy-finom-csipke-takarja-karpati-rebeka-melleit.htmlA Jóban Rosszban színésznője irigylésre méltó testét vékony csipkébe burkolta. Intim--7 mondat, amit ha meglát egy férfi, tuti balra húz a Tinderen http://www.life.hu/intim/20160118-tinder-bemutatkozo-bakik-amiket-elkovetnek-a-nok-az-adatlapjukon.htmlLássuk, mi zajlik le a férfiak fejében, amikor egy-egy női bemutatkozót olvasnak el! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.