Maria-Olympia hercegnő párkapcsolat szerelem randi Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellélegezhetnek a hölgyek: a 31 éves brit trónörökös a hírek szerint továbbra is szingli, és nem jár együtt a barátnőjének kikiáltott Maria-Olympia hercegnővel.

Nincs itt szó semmiféle szerelemről. Néhány nappal ezelőtt a Life.hu is megírta, miszerint a királyi család bennfentesei szerint Harry herceg teljesen belehabarodott a 19 éves Maria-Olympia hercegnőbe. Nemrég azonban erre cáfolt rá a HELLO! magazin egyik forrása, aki szerint nem igaz, hogy bármi ilyesmiről lenne szó.

Forrás: AFP

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke. Íme, 10 kevésbé ismert tény Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről - kattints ide!

Mészáros Dóra végtelen lábakat villantotthttp://www.life.hu/intim/20160119-meszaros-dora-vegtelen-labakat-villantott-ezuttal-nem-a-mellet-tette-kozszemlere-a-playmate.htmlA playmate ezúttal nem melleit vagy formás alakját tette közszemlére, hanem gyönyörű lábait osztotta meg. Intim--5 dolog, ami a téli örömszerzés közben juthat eszünkbehttp://www.life.hu/intim/20160107-telen-nem-olyan-konnyu-az-oromszerzes-magunknak-mas-dolgok-is-elterelik-a-figyelmunket.htmlOlykor fajsúlyos és komplikált dolgok juthatnak eszünkbe vagy bizonyos dolgok gátolhatják a folyamatot, amikor érzéki élvezeteket akarunk magunknak okozni – télen. IntimThinkstockKivillant cicikkel strandolt Chris Brown állítólagos áldozata, Liziane Gutierrezhttp://www.life.hu/intim/20160119-liziane-gutierrez-chris-brown-baratnoje-kivillant-mellekkel-strandolt-malibu-partjainal.htmlNem szégyenlősködött a brazil modell, aki csupasz mellekkel élvezte a hullámokat Malibu partjainál. Intim--A férfi udvarlást erőltet az alkalmi együttlétbe, a nő meg érzelmeket hazudik nekihttp://www.life.hu/intim/20160119-pilat-gabor-a-ferfi-udvarlast-eroltet-az-alkalmi-egyuttletbe-a-no-meg-erzelmeket-hazudik-neki.htmlCsak akkor van esélyed, hogy jól csináld, ha szereted. Ez igaz a csóktól az együttlétig, a munkától a sporton át a gyereknevelésig. Minthogy a szakadékon sem lehet két kis ugrásból átjutni, semmit nem lehet odaadás nélkül csinálni. Illetve lehet, csak úgy nem kecsegtet túl sok örömmel megélt pillanattal és sikerrel. Intim--5 éven át írogatott Jake T. Austin Disney sztárnak a rajongó - Végül az övé lett!http://www.life.hu/intim/20160119-jake-t-austin-disney-sztarnak-5-even-at-irogatott-danielle-caesar-rajongo-vegul-osszejottek.htmlFilmbeillő love story: a földi halandó Danielle Ceasarnak sikerült elhódítania a Varázslók a Waverly helyről Disney-sztár, Jake T. Austin szívét, és immár egy párt alkotnak. Intim--Megdöbbentő! Pasikkal smárolt Christian Bale http://www.life.hu/intim/20160119-christian-bale-tobb-pasival-is-csokot-valtott-a-szineszt-lekapta-az-egyik-rendezo-foto.htmlA színész a vasárnapi Critics' Choice Awardson nyert a legjobb vígjátékszínész kategóriában. A nagy öröm közepette több férfi is lekapta őt, melyről fotók is készültek. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.