Az elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollik

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat kielégülés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veszekedéseken persze túl lehet lépni, és le lehet söpörni őket az asztalról, mint ahogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... 
Ha egy nő nem éli és élheti meg a párja mellett a nőiességét, és természetesen fordítva, a férfi a férfiasságát, az előbb-utóbb a testi vonzódás rovására fog menni.
És, hogy a testi eltávolodás idézi elő a veszekedéseket, vagy a mindennapossá vált konfrontálódás okozza a nemiség hiányát? Nos, teljesen mindegy.
Forrás: Thinkstock

Ezen agyalni valószínűleg olyan hiábavaló vállalkozás, mint azon gondolkodni, hogy mit csinál a szél, ha nem fúj.

Trisztán és Izolda legendájában így hangzik el egy mondat: „Szerelemben tartóztatja magát, de nem gyűlöletben.” Nincs is más feladatunk, mint megfordítani az állítást, és felszólító módba rakni.

Fukarkodj a gyűlölettel, és bánj bőkezűen a szerelemmel!

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Egymillió szó szükséges, hogy a férfi ágyba vigye a nőthttp://www.life.hu/intim/20160118-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-ferfiak-parvalasztaskor-a-szavak-szintjen-is-pavaskodnak.htmlA férfiak udvarláskor mindent beleadnak, és a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek. Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc versünkből idéznek. Mindezt persze nem ok nélkül teszik, hanem, hogy kiüssék a többi potenciális jelentkezőt, és elkápráztassanak minket nyelvi bravúrjaikkal. Intim--Egy szál csipkebugyiban gyakorolja a kézenállást Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/intim/20160119-egy-szal-csipkebugyiban-gyakorolja-a-kezenallast-hilaria-baldwin.htmlA kétgyermekes anyuka nem szégyenlős: egy szál csipkebugyiban gyakorolta a kézenállást otthonukban, az erről készült képet pedig Instagram-oldalán is megosztotta. IntimOrigoLiam Hemsworth eljegyezte Miley Cyrust?http://www.life.hu/intim/20160119-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-ujra-jegyesek.htmlAz énekesnő elkezdte viselni azt a gyűrűt, amivel egyszer már megkérte kezét a dögös színész. IntimAFPDebreczeni Zita pajkos fotót posztolt az ágyábólhttp://www.life.hu/intim/20160119-debreczeni-zita-pajkos-fotot-posztolt-az-agyabol.htmlIgazán intim fotót tett közzé Instagram-oldalán Debreczeni Zita, aki az ágyában szelfizett egyet. Intim--Csupán egy finom csipkeréteg takarja Kárpáti Rebeka melleithttp://www.life.hu/intim/20160119-csupan-egy-finom-csipke-takarja-karpati-rebeka-melleit.htmlA Jóban Rosszban színésznője irigylésre méltó testét vékony csipkébe burkolta. Intim--7 mondat, amit ha meglát egy férfi, tuti balra húz a Tinderen http://www.life.hu/intim/20160118-tinder-bemutatkozo-bakik-amiket-elkovetnek-a-nok-az-adatlapjukon.htmlLássuk, mi zajlik le a férfiak fejében, amikor egy-egy női bemutatkozót olvasnak el! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.