Polyák Lillát megviselte a válás

Forrás: MTVA -
házasság válás Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 15 év házasság után mondott búcsút férjének, Homonnay Zsoltnak, az elmúlt időszak nem volt könnyű a számára.

Húsz év együttlét és tizenöt házasságban eltöltött esztendő után Polyák Lilla és Homonnay Zsolt elválnak egymástól. A színésznő most őszintén mesélt érzéseiről – írja a Blikk.

Forrás: MTVA/Gabor Monos

„Minden segítséget megpróbáltam igénybe venni, amiről úgy éreztem, hogy jót tehet: pránanadiztam, és kineziológusnál is jártam. Sokat fejlődött a személyiségem, már nem olyan nehéz. Nem kell mindig magunkat hibáztatni. Magamra koncentrálok, és azzal foglalkozom, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni" – mondta Lilla, aki ebben az évben ünnepli 40. születésnapját.

„Annyi mindent terveztem erre az évre, de ezt mind a férjemtől vártam. A nagy pofont megkaptam, hiszen nem titok, hogy erre azért nem számítottam. Viszont büszke vagyok arra, hogy a történtek ellenére sem érzem magam gyengének és elesettnek" – magyarázta a színésznő a hot! magazinban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.