Dukai Regina: „Nem kontárkodtam bele semmibe, egyedülálló férfiról volt szó"

modell párkapcsolat Dukai Regina szerelem megcsalás Fradi futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell újra szerelmes, ám a felröppent pletykák miatt nem örülhet felhőtlenül új kapcsolatának.

Dukai Regina ellen sajtóhadjárat indult, sorra cikkeztek arról a lapok, hogy új párját elszerette kedvesétől. A modellt a Life.hu-nak sikerült telefonon elérnie: szomorú hangon mesélte, rosszul esik neki, hogy a megkérdezése nélkül hazugságokat állítanak róla és párjáról, Batik Bencéről, a Fradi futballistájáról. Regi közösségi oldalán írta meg új kapcsolata történetét, melyben sem csábításról, sem megcsalásról nem volt szó.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

„Az elmúlt napok lejárató hadjárata miatt kénytelen vagyok megírni ezt a posztot és kiállni magamért és a magánéletemért. Mindezt azért itt teszem, mert ahogy ismét bebizonyosodott, némely sajtó képes átgázolni bárkin egy szaftos hír érdekében. Az elmúlt évek rossz tapasztalatai miatt nem véletlenül próbálom védeni a magánéletem és megtartani azt a lehető legjobban magamnak, magunknak. A megjelent cikkek szerint hónapok óta egy párt alkotunk Batik Bencével, akit kiszemeltem magamnak, mikor még kedvese volt, sőt elszerettem mellőle" – kezdte Regina, aki ezúttal tisztába tette a dolgokat.

„Bencével már régóta ismerjük egymást, hiszen egy a baráti körünk és ha meg is jegyeztük, hogy egy jóképű fiúról van szó, egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy elszeressem, elvegyem őt párjától. December közepén döntöttünk úgy, hogy szeretnénk több időt együtt tölteni, hiszen sem nekem, sem pedig neki NEM VOLT párkapcsolata! Szerettük volna magunknak megtartani ezt a kis titkot, amit még mi sem tudtunk, hogy pontosan mi is ez, csupán hagytuk, hogy folyjanak az események és, ha rajtunk múlik, nem azzal kell töltenünk ismerkedésünk, összekovácsolódásunk napjait, hogy gusztustalan híreket olvasunk magunkról a sajtóban. De nyílván egy sportolónak és egy közéleti személyiségnek ezzel számolnia kell. Tudtam a 4 éves kapcsolatáról, viszont azt is tudom, hogy mikor lett vége! NEM kontárkodtam bele semmibe, hiszen egy egyedülálló férfiről volt ekkor már szó„ – írta a modell, akinek teljes bejegyzését IDE KATTINTVA olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.