Eszenyi Enikő: "Gyengédséggel és humorral könnyen le lehet venni a lábamról"

Forrás: Origo -
rendező csábítás színész Eszenyi Enikő szerelem Prága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vígszínház igazgatója egy interjúban árulta el, mivel lehet őt levenni a lábáról.

Eszenyi Enikőt születésnapja Prágában érte, ahol éppen Rossini Hamupipőke című operáját állítja színpadra. A színésznő a Bestben arról mesélt, milyen különleges helyen lakik az ezertornyú városban.

Forrás: Origo

„A belvárosban egy volt kolostorban lakom, ahol van egy szép lakás, ami ilyenkor mindig a rendelkezésemre áll" – mosolygott Enikő, aki azt is elárulta, mivel tud rá hatni egy férfi.

„Mi Bakok egy kicsit zárkózottak vagyunk, és érzékenyek, ha nem is mindig mutatjuk ki. De gyengédséggel és humorral könnyen le lehet venni a lábamról" – mesélte a színésznő.

Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--Könnyek között búcsúzott férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-celine-dion-konnyek-kozott-bucsuzott-el-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlCsütörtökön rótta le kegyeletét Céline Dion és hozzátartozói a napokban elhunyt René Angélil előtt. A szertartás abban a montreáli templomban volt, ahol annak idején örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. TV + Sztárok--Sarka Kata kislánya megmondja, amikor hurkásnak látja anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-kislanya-megmondja-amikor-hurkasnak-latja-anyukajat.htmlSarka Kata hajlamos a hízásra, ezért mind a sport, mind a helyes tápálálkozás fontos része az életének. Azért persze neki is vannak olyan időszakai, amikor egy kicsit elengedi magát. TV + Sztárok--45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--Penélope Cruz meztelenül, kopaszon - Felismerhetetlen lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160121-penelope-cruz-szineszno-meztelenul-es-kopaszon-szerepel-legujabb-filmjeben.htmlA világhírű spanyol filmsztár egy rákbeteg nőt alakít legújabb filmjében, amelynek kedvéért nem csupán a pucérságot, hanem a kopaszságot is bevállalta. TV + Sztárok--Megszólalt Czeizel Endre öccse, Tamás: „Elkeseredne a bátyám, ha ezt látná"http://www.life.hu/sztarok/20160121-czeizel-endre-orvosprofesszor-occse-tamas-megszolat-es-meltatlannak-tartja-a-hagyatek-koruli.htmlAz orvosprofesszor testvére méltatlannak tartja a hagyaték körül kialakult helyzetet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.