Pucér képpel vágott vissza Kate Hudson a pasinak, aki ejtette

fénykép fürdőkád Kate Hudson Nick Jonas párkapcsolat meztelen szerelem szakítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végül is így is lehet csinálni: úgy tudni, hogy a színésznő a nála 13 évvel fiatalabb exének, Nick Jonasnak címezte azt az Instagramon közzétett fotót, amelyen egy szál semmiben fürdőzik kényelmesen.

Nem most tette ki képmegosztó oldalára Sophie Lopez, Kate Hudson stylistja azt a fényképet, amelyen a színésznő anyaszült meztelenül látható egy fürdőkádban - a US Weeklynek azonban csak most jutott birtokába az információ, hogy miért is folyamodott ilyesmihez Goldie Hawn lánya.

Forrás: Instagram/Sophie Lopez

A lap egyik forrása szerint Kate célja nem más volt, mint féltékennyé tenni az őt ejtő Nick Jonast: a 23 éves énekes mindössze néhány hónap erejéig alkotott egy párt a 36 éve színésznővel, amikor úgy döntött, ejti őt. Kate pedig ezt akarta megbosszulni a fényképpel.

Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoAz elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollikhttp://www.life.hu/intim/20160121-pilat-gabor-az-elhuzodo-kieleguletlenseg-szinte-mindig-adaz-veszekedesekbe-torkollik.html A veszekedéseken persze túl lehet lépni és le lehet söpörni az asztalról, minthogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... Intim--Molnár Andi szakított, és más férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160114-molnar-andi-tancosno-szakitott-de-mar-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű táncos és görög származásű párja három év után szakítottak. Az újabb szerelem pedig sokkal hamarabb megérkezett Molnár Andi életébe, mint gondolta. TV + Sztárok--Megmutatta gyermekeit Kate Hudson - Cuki családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160119-kate-hudson-egyutt-bandazott-a-fiaival-a-voros-szonyegen-csaladi-foto-a-sztarrol.htmlA gyönyörű színésznő a Kung Fu Panda 3 premierjére vitte magával két kisfiát, akik jót bandáztak a film többi szereplőjével. Család--Szakított kedvesével Mihalik Enikő? http://www.life.hu/intim/20151229-mihalik-eniko-szakitott-dan-focista-kedvesevel-egyedul-maradt-new-yorkban-a-modell.htmlA gyönyörű szupermodell állítólag már nem alkot egy párt Mathias Jorgensen dán focistával. A hírek szerint a lány New Yorkot is elhagyja a közeljövőben. Intim--Ikonikus sztárpárok, akiknek a kisujjukban van a stílushttp://www.life.hu/trend/20160119-minden-idok-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA stílus tanulható, de igenis vannak, akik már az anyatejjel magukba szívják a tökéletes megjelenést. Hollywood ma is bővelkedik sztárpárokban, akiknek a kisujjukban van a divat, de így volt ez már évtizedekkel ezelőtt is. Most összeszedtük minden idők legstílusosabb gerlepárjait – érdemes ellesni a trükkjeiket! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.