Lara Stone fehér vizes pólón átütő mellekkel szexiskedik

fotózás Lara Stone víz Vogue mellek póló áttetsző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába húzott felsőt, nem sokat hagyott a képzeletre a nőies formáiról híres modell.

Lara Stone számára eddig sem jelentett problémát, ha esetleg többet kell megmutatnia tökéletesen domborodó testéből.

A 32 éves holland modell, aki nemrég vált el David Walliamstől, a Vogue számára készült fotósorozat kedvéért hanyagolta a melltartót, és hagyta bevizezni fehér pólóját - ennek hála pedig semmi sem maradt láthatatlan a nagyérdemű előtt.

Till Attila már szexelt a TV2-ben?http://www.life.hu/intim/20160122-till-attila-kasza-tibi-musoraban-vallott-a-kenyes-temarol.htmlA műsorvezető hazudj, ha tudsz játékot játszott Kasza Tibivel. Sok meglepő dolog derült ki mindkét hírességről. Intim--Csomor Csilla: "Túl egyben vagyok én egy férfinak"http://www.life.hu/intim/20160122-csomor-csilla-szineszno-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-turelmesen-varja-a-szerelmet.htmlA színésznő őszintén bevallotta: nem hajszolja a szerelmet, és azt is érti, miért közelítenek hozzá nehezebben a férfiak. Intim--Pucér képpel vágott vissza Kate Hudson a pasinak, aki ejtettehttp://www.life.hu/intim/20160122-kate-hudson-szineszno-meztelen-furdozos-keppel-vagott-vissza-exbaratjanak-nick-jonasnak.htmlVégül is így is lehet csinálni: úgy tudni, hogy a színésznő a nála 13 évvel fiatalabb exének, Nick Jonasnak címezte azt az Instagramon közzétett fotót, amelyen egy szál semmiben fürdőzik kényelmesen. Intim--Dukai Regina: „Nem kontárkodtam bele semmibe, egyedülálló férfiról volt szó"http://www.life.hu/intim/20160122-dukai-regina-modell-ujra-szerelmes-uj-parja-a-fradi-futballistaja-batik-bence.htmlA modell újra szerelmes, ám a felröppent pletykák miatt nem örülhet felhőtlenül új kapcsolatának. Intim--Már az esküvőt tervezgeti Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20160122-miley-cyrus-enekesno-es-liam-hemsworth-szinesz-mar-az-eskuvot-tervezi.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt. Intim--Kiderült! Sebestyén Balázs 80 éves koráig tervezi a szexethttp://www.life.hu/intim/20160122-sebestyen-balazs-nyolcvan-eves-koraig-szeretne-szexelni.htmlMa reggel a Morning Show hallgatói tehettek fel kérdéseket a műsorvezetőknek, akik kötelesek voltak kendőzetlen őszinteséggel válaszolni. Így derült ki többek közt az is, meddig szeretne szexuális életet élni Sebestyén Balázs. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.