Törőcsik Mari megindítóan nyilatkozott elhunyt szerelméről

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kossuth-díjas színésznő Törőcsik Mari szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres Kossuth-díjas, Cannes-ban is díjazott színésznő nagyon ritkán nyilatkozik, főleg a magánéletéről. Most azonban kivételt tett.  

A jótékonysági alapítványáról, és leghíresebb szerepeiről beszélgetett a művésznő az Aktív riporterével. Sőt, Törőcsik Mari mesélt szerelemről is, a filmvásznon és a magánéletében egyaránt.

Az elhúzódó kielégületlenség szinte mindig ádáz veszekedésekbe torkollikhttp://www.life.hu/intim/20160121-pilat-gabor-az-elhuzodo-kieleguletlenseg-szinte-mindig-adaz-veszekedesekbe-torkollik.html A veszekedéseken persze túl lehet lépni, és le lehet söpörni őket az asztalról, mint ahogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... Intim--David Beckham még mindig félmeztelenül néz ki a legjobbanhttp://www.life.hu/intim/20160122-david-beckham-felmeztelenul-nepszerusiti-legujabb-parfumjet.htmlAz egykori futballsztár ezúttal saját maga népszerűsítése kedvéért dobta le a textilt. Intim--Már az esküvőt tervezgeti Miley Cyrus és Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/intim/20160122-miley-cyrus-enekesno-es-liam-hemsworth-szinesz-mar-az-eskuvot-tervezi.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt. Intim--Máris eljegyezte milliárdos szerelme Mariah Carey-thttp://www.life.hu/intim/20160122-mariah-careyt-eljegyezte-milliardos-szerelme.htmlA kétgyermekes énekesnő igent mondott milliárdos párjának, James Packernek, aki csütörtök este, New Yorkban kérte meg a kezét. Intim--Kiderült! Sebestyén Balázs 80 éves koráig tervezi a szexethttp://www.life.hu/intim/20160122-sebestyen-balazs-nyolcvan-eves-koraig-szeretne-szexelni.htmlMa reggel a Morning Show hallgatói tehettek fel kérdéseket a műsorvezetőknek, akik kötelesek voltak kendőzetlen őszinteséggel válaszolni. Így derült ki többek közt az is, meddig szeretne szexuális életet élni Sebestyén Balázs. Intim--Polyák Lillát megviselte a váláshttp://www.life.hu/intim/20160121-polyak-lillat-szinesznot-megviselte-a-valas.htmlA színésznő 15 év házasság után mondott búcsút férjének, Homonnay Zsoltnak, az elmúlt időszak nem volt könnyű a számára. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.