Csodás, szerelmes képet posztolt a várandós Csobot Adél

Forrás: Instagram/adelcsobot -
Csobot Adél terhesség Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
#vasárnapifejek #szeretemeztazembert - írta ki Instagram-oldalára Csobot Adél, majd közzétett egy igazán édes képet magukról.

A rajongók nagy örömére Csobot Adél időnként megoszt édes fényképeket a közösségi oldalán, és így tett ma is. Párjával, Istenes Bencével együtt töltötték a vásárnapot, és meg is örökíteték a kedves pillanatot:

Forrás: Instagram/adelcsobot
Csobot Adél már tudja, hogy rá ütött a babájahttp://www.life.hu/csalad/20160108-csobot-adel-enekesno-mar-tudja-hogy-ra-utott-a-babaja.htmlAz énekesnő elárulta, hogy pocaklakója ugyanolyan virgonc és aktív, mint ő maga. Család--Istenes Bence együtt gömbölyödik Csobot Adéllal - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160104-istenes-bence-musorvezeto-hat-kilot-szedett-fel-es-egyutt-gombolyodik-kedvesevel-csobot-adellal.htmlA kispapa az elmúlt időszakban hat kilót szedett fel, így az új évet kemény edzéssel kezdte. Ez Zsír!--Csobot Adél és Istenes Bence már tervezgetik babájuk nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151229-csobot-adel-es-istenes-bence-mar-tervezgetik-a-szuletendo-babajuk-nevet.htmlAz RTL Klub jótékonysági gáláján beszélgetett riporterünk Istenes Bencével. A műsorvezető elárulta, amióta Adél babát vár, ő is sokkal könnyebben meghatódik, főleg a gyerekekkel kapcsolatos témákon.TV + Sztárok--Micsoda jó étvággyal eszik a várandós Csobot Adél!http://www.life.hu/csalad/20151227-halaszlet-eszik-a-varandos-csobot-adel.htmlCsak úgy ragyog a boldogságtól Csobot Adél. Az alábbi tanúsága szerint a fiatal énekesnőnek nem csak a kedve, de az étvágya is jó. CsaládOrigoA nap legcukibbja: Istenes Bence és Csobot Adél fotójahttp://www.life.hu/csalad/20151224-a-nap-legcukibbja-istenes-bence-es-csobot-adel-fotoja.htmlIstenes Bence és várandós párja, Csobot Adél nagyon meghitt karácsonyi fotót posztoltak Facebookra. Család--Így csomagolja karácsonyi ajándékait Csobot Adélhttp://www.life.hu/karacsony/dekor/20151222-igy-csomagolja-karacsonyi-ajandekait-csobot-adel.htmlTi becsomagoltátok már a karácsonyi ajándékokat? Még nem? Akkor lessetek el Csobot Adéltól néhány különleges csomagolási praktikát! Dekor--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.