Lebuktak! Együtt ment színházba Orlando Bloom és Katy Perry

Katy Perry színház Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, ismét új álompár van születőben az álomgyárban. 

Katy Perry és Orlando Bloom már a Golden Globe-on is összekavarodott kissé: a díjátadó után vad flörtbe kezdtek. Most pedig ismét hírbe hozták őket, miután James Lecesne amerikai színész, író közös képet tett fel magáról és a sztárokról Twitter oldalára.

Forrás: Twitter/James Lecesne

Katy és Oralndo is ott volt ugyanis a férfi főszereplésével készült darab előadásán, a Kirk Douglas Theatre-ben. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Pillanatok alatt benedvesedek a fenekeléstől – Így lesz a pasidból a fenyítés nagymesterehttp://www.life.hu/intim/20160121-fenekeles-terdre-fektetes-es-fenyites-az-agyban-miert-olyan-izgatoak-ezek-a-dolgok.htmlSokszor elképzelted már, hogy fekszel a kanapén, a pasid mögéd lép, egy határozott mozdulattal lerántja rólad a nadrágot, és már csattan is a tenyere a popsidon? Egy kiadós fenekelésre vágyni nem ördögtől való dolog, de sokak szemében még mindig tabutémának számít... Intim--"Szeretem" - Intim fotót posztolt Lola: Íme a puszi!http://www.life.hu/intim/20160123-lola-enekesno-intim-fotot-posztolt-szerelmerol-instagramra.htmlA bájos énekesnő, aki legutóbb csodálatosan szép menyasszonnyá változott, most bájos fotót tett közzé a kedveséről.Intim--Erős Antónia a magánéletéről mesélthttp://www.life.hu/intim/20160122-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-a-maganeleterol-meselt.htmlAz RTL Klub gyönyörű híradósa férjével való kapcsolatáról vallott. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huNémeth Kristóf: "Egyre beljebb jutunk ebben a szerelemben"http://www.life.hu/intim/20160122-nemeth-kristof-szinesz-a-jatekszin-igazgatoja-osszekoltozott-szerelmevel.htmlA Játékszín igazgatója összeköltözött szerelmével, akit kisfia is teljes mértékben elfogadott. Intim--Pucér képpel vágott vissza Kate Hudson a pasinak, aki ejtettehttp://www.life.hu/intim/20160122-kate-hudson-szineszno-meztelen-furdozos-keppel-vagott-vissza-exbaratjanak-nick-jonasnak.htmlVégül is így is lehet csinálni: úgy tudni, hogy a színésznő a nála 13 évvel fiatalabb exének, Nick Jonasnak címezte azt az Instagramon közzétett fotót, amelyen egy szál semmiben fürdőzik kényelmesen. Intim--Bombázóval csalta meg feleségét a Real Madrid sztárja, James Rodríguezhttp://www.life.hu/intim/20160122-ezzel-a-szupermodellel-csalta-meg-feleseget-james-rodriguez-az-asszony-most-valni-akar.htmlBár a spanyol focistának van egy gyönyörű felesége és egy gyermeke, mégsem tudott hűséges maradni a családjához. Már mindketten a válást fontolgatják. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.