5 dolog, amitől egyből kiábrándulnak belőled a pasik

online társkeresés randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az online társkeresés nem könnyű, de ha odafigyelsz ezekre, egy kicsivel egyszerűbb lesz.

A netes randi oldalakon néhány kép és a jellemzés alapján döntesz arról, ki szimpatikus, és ki nem. Ha eddig nem jártál szerencsével, akkor próbáld mellőzni ezt az öt dolgot, hogy online is hódíthass.

Szeretek zenét hallgatni és filmet nézni
Nagyon kevés olyan ember van, aki ezeket nem szereti... A túl általános leírások egyáltalán nem keltik fel a pasik érdeklődését. Csak pár mondatod van, legyél sokkal konkrétabb!

Forrás: Thinkstock

Miss Fürdőszoba
Nyilván szeretnéd a legjobb formádat megmutatni, de nagyon kiábrándító, ha egyedül csak magadról teszel fel képeket, főként, ha azok a fürdőszobában készültek! Mutasd meg a barátaidat is, és azokat a dolgokat, amiket szabadidődben csinálsz!

Idézetek
Még véletlenül se jusson eszedbe a bemutatkozásod helyére egy frappáns idézetet írni. A fiúk nem arra kiváncsiak, hogy milyen ügyesen tudsz kikeresni valamit a neten, hanem rád!

Partikirálylány
Az sem növeli az esélyeidet, ha csak olyan képeket posztolsz, amin éppen bulizol. Természetesen jó dolog, ha szeretsz kikapcsolódni, de nem árt más oldaladat is megmutatni!

Forrás: Thinkstock

Cukimuki rövidítések
Ha tényleg pasit keresel, akkor felejtsd el a rövidítéseket és a cukiskodást. Ne köszönj el "puszcsi"-val és ne írd mindenre azt, hogy LOL, vagy OMG.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.