Elképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó!

fotó kupon elképesztő szendvics tánc sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. 

Egyesek készpénz helyett kuponnal, vagy egy félig megrágott sajtos szendviccsel próbálják egyenlíteni a számlájukat. Egy tengerentúli magazin interjút készített több lánnyal is, akik igen vicces sztorikat meséltek a hozzájuk betérő vendégekről - írja a Daily Dot.

Sajtos szendvics a bugyiban Forrás: Twitter/Tumblr Stories

A férfiak a legkülönfélébb dolgokat képesek bepasszírozni a lányok bugyijába: válogatás kazetta, 50 dolláros bécsi szelet vásárlási utalvány, egy zacskó oregánó, vagy egy szelet pizza. Elmondásuk szerint a legviccesebb az volt, amikor az egyik vendég egy zsák kukoricával lepte meg őket, és fizetség gyanánt is ezzel akart szolgálni. A legrosszabbul egy Sarah nevű táncos járt, aki egy vécékefével lett gazdagabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.