Debreczeni Zita havas tájakon romantikázik Giannival

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita -
Bódi Sylvi mediterrán síelés Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell ismét szerelmével kalandozik, ezúttal a pár a mediterrán életérzés helyett a havas lejtőket választotta.

Zita és kedvese, Gianni jól beöltöztek és sílécekre pattantak. A pár egy cuki közös fotóval rukkolt elő, amit látva, Bódi Sylvi félreértette Gianni kéztartását. Zita azonban megnyugtatta barátnőjét, hogy szerelme "peace" jelet mutat, csak valahogy a képen ez nem látszik, ezért nézte félre Sylvi, aki megjegyezte „Rossz az, aki rosszra gondol", és maradjunk is ennyiben.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita
Visszatér Alexa az Éjjel-Nappal Budapestbehttp://www.life.hu/sztarok/20160126-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-visszater-a-sorozatba.htmlHosszú hetek után ma este visszatér az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője, Alexa. TV + Sztárok--Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKommentháború indult Dióssy Klári ellen a Ridikül közösségi oldalán http://www.life.hu/sztarok/20160126-diossy-klari-a-kozteve-musorvezetoje-a-ridikul-musorban-debutalt-o-valtotta-jakupcsek-gabrielllat-a.htmlA Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klárit durván betámadták a műsor rajongói. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBódi Csabi álomnyaralásán ismét feleségül vette Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20160124-bodi-csabi-mulato-szenesz-alomnyaralasan-ismet-felesegul-vette-ginat.htmlA mulatós sztár és felesége, Gina a földi paradicsomban jártak. Csabi titokban egy igazi álomutazást szervezett feleségének a Maldív-szigetekre.TV + Sztárok--Így készült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete!http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-es-kern-andras-szinesz-kozos-szexjelenetukrol-meseltek.htmlA két színész, már a forgatások előtt elkezdett gyakorolni a színházi próbák között, hogy hitelesen hozzák a pikáns jelenetet. TV + Sztárok--Megszólalt Czeizel Endre öccse, Tamás: „Elkeseredne a bátyám, ha ezt látná"http://www.life.hu/sztarok/20160121-czeizel-endre-orvosprofesszor-occse-tamas-megszolat-es-meltatlannak-tartja-a-hagyatek-koruli.htmlAz orvosprofesszor testvére méltatlannak tartja a hagyaték körül kialakult helyzetet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.