Katie Holmes randijaira is magával cipeli lányát, Surit

Suri Cruise szerelem Randevú Katie Holmes kapcsolat Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Katie Holmes hetek óta a 46 éves színésszel, Michael Cavadiassal randizgat. A legfrissebb fotók szerint pedig a romantikus találkozókra lányát, Surit is magával viszi. Tényleg ott a helye egy kislánynak?

Katie Holmesnak hosszú időbe telt, mire válása után újra belevetette magát az ismerkedésbe, most azonban nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik Michael Cavadias oldalán, akivel a hírek szerint már hetek óta randizgat. A legutóbbi találkozóra pedig magával vitte lányát, Surit is, aki egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára. Suri a jelek szerint azonban nem élvezte túlságosan a közös programot.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Fk-Rol/X17online.Com

"Majd hívlak!" - Az ígéret, amelyre aztán életünk végéig várhatunk vívóállásbanhttp://www.life.hu/intim/20160121-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-szavak-nelkul-ezt-jelenti-a-majd-hivlak-igeret.htmlHatodikosok voltunk. Lacinak meleg, barna szeme volt, és sötétbarna haja. Együtt mentünk reggel iskolába, egymás mellett ültünk németórán (ha ötöst kaptam, megtapsolt), és együtt sétáltunk hazafelé is. Az általános iskolai ballagáson azonban úgy tűnt, a mi történetünk véget ér: ő balra, én jobbra. Se kép, se hang évekig, mígnem egyik nap a következő levél fogadott: „Lehet, hogy téged láttalak reggel a villamoson? És amúgy hogy telt az elmúlt 20 év?" IntimThinkstockCinthya Dictator furcsa szerelmi háromszögéről vallotthttp://www.life.hu/intim/20160125-cinthya-dictator-szerelmi-haromszogben-elt-az-elmult-evben.htmlA fotóslány szerelme soha nem csillapodott Varga Viktor iránt, de volt más férfi is, aki megdobogtatta a szívét. Intim--Továbbra is imádjuk nézni ezt a gyönyörű férfit, na!http://www.life.hu/intim/20160124-mans-zelmerlowot-az-eurovizio-sved-nyerteset-imadjuk-nezni.htmlMíg Magyarországon épp hogy elstartolt A Dal, addig a tavalyi Eurovízió nyertese látszólag boldogabb, mint valaha. Őrülten jóképű, és rajongói szerencséjére rendszeresen posztol is.Intim--Tóth Gabi szerelmes szelfivel készült vasárnapra: Íme!http://www.life.hu/intim/20160124-toth-gabi-enekesno-szerelmes-szelfivel-keszult-vasarnapra.htmlA vagány énekesnő, aki legutóbb másik kedvencéről, a kis Bodzáról posztolt képet, ma újabb cuki fotót tett közzé közösségi oldalán.Intim--Pillanatok alatt benedvesedek a fenekeléstől – Így lesz a pasidból a fenyítés nagymesterehttp://www.life.hu/intim/20160121-fenekeles-terdre-fektetes-es-fenyites-az-agyban-miert-olyan-izgatoak-ezek-a-dolgok.htmlSokszor elképzelted már, hogy fekszel a kanapén, a pasid mögéd lép, egy határozott mozdulattal lerántja rólad a nadrágot, és már csattan is a tenyere a popsidon? Egy kiadós fenekelésre vágyni nem ördögtől való dolog, de sokak szemében még mindig tabutémának számít... Intim--Bethany Hamilton a tudta nélkül ad erőt a világnak: Csodás fotót posztolt!http://www.life.hu/intim/20160124-bethany-hamilton-a-felkaru-szorfos-lany-a-tudta-nelkul-ad-erot-a-vilagnak.htmlBethany Hamilton, akit mindenki csak a félkarú szörföslányként ismer, igen aktívan posztol az Instagram-oldalára. Szerencsére most is így tett. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.