Liptai Claudia Olaszországban romantikázik szerelmével - Fotó!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Olaszország Liptai Claudia utazás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető nemrég költözött össze mestercukrász szerelmével, Pataki Ádámmal, most pedig egy romantikus kiruccanást tettek Olaszországba, a fagyi-világbajnokságra. 

A közös érdeklődés nagyon fontos egy kapcsolatban, Liptai Claudiánál és szerelménél ez nem más, mint a cukrászat. A pár most ennek a szenvedélyének hódol Olaszországban, ahová a fagyi-világbajnokságra érkezett. Claudiáék biztos csodálatos pillanatokat töltenek Riminiben, ahonnan egy képpel lepték meg rajongóikat, melyet a műsorvezető közösségi oldalára töltöttek fel. A fotóról csak úgy sugárzik a köztük uralkodó harmónia.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Forró szexjelenettel tér vissza a mozikba Liptai Claudia

Liptai Claudia a végzet asszonyaként tér vissza a filmvászonra Kern András Goldolj rám című új mozijában. Olvasd el a Life.hu cikkét!

"Majd hívlak!" - Az ígéret, amelyre aztán életünk végéig várhatunk vívóállásbanhttp://www.life.hu/intim/20160121-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-szavak-nelkul-ezt-jelenti-a-majd-hivlak-igeret.htmlHatodikosok voltunk. Lacinak meleg, barna szeme volt, és sötétbarna haja. Együtt mentünk reggel iskolába, egymás mellett ültünk németórán (ha ötöst kaptam, megtapsolt), és együtt sétáltunk hazafelé is. Az általános iskolai ballagáson azonban úgy tűnt, a mi történetünk véget ér: ő balra, én jobbra. Se kép, se hang évekig, mígnem egyik nap a következő levél fogadott: „Lehet, hogy téged láttalak reggel a villamoson? És amúgy hogy telt az elmúlt 20 év?" IntimThinkstockEmily Ratajkowski kerek popsiját mutogattahttp://www.life.hu/intim/20160125-emily-ratajkowski-fenekerol-posztolt-kepet-az-instagramra.htmlA fiatal színésznő semmit nem bíz a képzeletre. Bikiniben vagy csupaszon is előszeretettel pózol. Intim--Így tette túl magát a négy évvel ezelőtt váláson Katie Holmeshttp://www.life.hu/intim/20160125-katie-holmes-a-munkajaba-temetkezett-a-valas-utan-a-szineszno-ma-mar-foz-es-fest.htmlA színésznőt anno nagyon megviselte Tom Cruise-zal való válása. Mára már túltette magát a szakításon, és a hírek szerint újra randizik. Intim--Íme, a tökéletes csók titka - Videóhttp://www.life.hu/intim/20160125-igy-kell-tokeletesen-csokolozni-a-tudosok-szerint.htmlTudományos videót készítettek arról, hogyan kell jól csókolni. Ha eddig bizonytalan voltál, most megtudhatod, mi a titok! Intim--Tóth Gabi szerelmes szelfivel készült vasárnapra: Íme!http://www.life.hu/intim/20160124-toth-gabi-enekesno-szerelmes-szelfivel-keszult-vasarnapra.htmlA vagány énekesnő, aki legutóbb másik kedvencéről, a kis Bodzáról posztolt képet, ma újabb cuki fotót tett közzé közösségi oldalán.Intim--Zimány Linda befotózott köntöse aláhttp://www.life.hu/intim/20160125-zimany-linda-modell-befotozott-kontose-ala-es-megmutatta-formas-labait.htmlA modell megmutatta, milyen tökéletes idomok lapulnak a köntöse alatt - ez aztán az intim fotó! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.