melltartó Shakira díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezüstösen csillogó estélyiben jelent meg a gyönyörű énekesnő a barcelonai díjátadón.

Shakira lazán, mégis elegánsan vonult a spanyol Festa De Esport Catala díjátadón. Focista férjével feltűnően jól szórakoztak együtt, de ami még ennél is világosabb volt az az, hogy Shakira nem vett fel melltartót.

Lajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMatthew Perry nem emlékszik a Jóbarátok forgatásaira - Annyira be volt állvahttp://www.life.hu/sztarok/20160126-matthew-perry-nem-emlekszik-harom-evad-forgatasara.htmlA Jóbarátok sztárja sosem titkolta, hogy voltak gondjai az alkohollal. Mindig őszintén beszélt a problémáiról, most pedig azt is elárulta, hogy milyen következményekkel járt a függősége. TV + Sztárok--Durva! Saját nappalijából lopták el Schobert Norbi mobiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20160126-schobert-norbi-mobiljat-sajat-nappalijabol-loptak-el.htmlFacebook-oldalán keresi a tolvajt Schobert Norbi, aki ellopta a telefonját. A mobilon pótolhatatlan fotók vannak. TV + Sztárok--Rubint Réka takarítás közben is szexihttp://www.life.hu/sztarok/20160125-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-takaritas-kozben-is-szexi.htmlSchobert Norbi felesége a hétvégét egy kis rendrakással töltötte és megmutatta, milyen, amikor egy háziasszony kívánatosan törli a port. TV + Sztárok--Kim Kardashian szinte felismerhetetlen: Mi történhetett? http://www.life.hu/sztarok/20160125-kim-kardashian-kicsit-tulzasba-vitte-a-botoxot-tobb-kommentelo-is-eszrevette-foto.htmlA sztár legújabb fotóin a tesójával áll a tükör előtt. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Kim kicsit túltolta a botoxot, és teljesen eltorzultak a vonásai a kezelések után. TV + Sztárok--Úristen! Berki Krisztiánnak hatalmas pocakja lett!http://www.life.hu/sztarok/20160125-berki-krisztiannak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-hatalmas-pocakja-lett.htmlNem! Nem lopták el az edzőteremben a haspadot. Csupán annyi történt, hogy az Édes Élet sztárja kipróbálta, milyen kismamának lenni. Be kellett látnia: nehéz hatalmas pocakkal mozogni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.