Détár Enikő barátnői kitálaltak: ezért aggódtak a sztárért!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Détár Enikő válás barátnő Koós Réka Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor évekkel ezelőtt a színésznő elvált Rékasi Károlytól, látványos fogyásba kezdett. Két barátnője, Koós Réka és Ladinek Judit nem hagyták magára a nehéz időkben, és támogatták az akkor megtört Enikőt. 

A sztárpár még 2014-ben vált el egymástól, elmondásuk szerint teljes egyetértésben. A 29 együtt töltött év után a színésznőn nyomot hagyott a válás utáni megrázkódtatás, ezért a barátnői összefogtak, hogy együtt segítsék át őt ezen a nehéz időszakon - írja a Hot magazin.

Ladinek Judit, Koós Réka és Détár Enikő Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Amikor Enikő házassága tönkrement, és már azt láttuk, hogy csak a gyerekosztályon tud magának ruhát venni, mert úgy lefogyott, akkor mi, a barátnői leültünk vele beszélgetni. Ilyenkor nem szabad magára hagyni azt, akit szeretünk" - nyilatkozta Ladinek Judit, aki hozzátette: a problémákat ugyanakkor senki helyett nem lehet megoldani. Koós Réka szerint ilyenkor annak kell tudatosulnia, hogy az élet megy tovább. "Nem szabad lemondani a boldogságról. Sokan azt gondolják, nekünk könnyű, de az életünk csak abban különbözik egy hétköznapi nőétől, hogy más a munkánk. Ugyanazt éljük át mi is, nap mint nap" - tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.