Nagy Adri: „Igent mondanék, ha Tomi megkérné a kezem"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
esküvő Jóban Rosszban TV2 családalapítás Nagy Adri leánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Jóban Rosszan sorozat Bettyje elárulta, szívesen lenne menyasszony és tervezgetné az esküvőjét.

Nagy Adri négy éve él boldog kapcsolatban Tamással, Eszményi Viktória és Heilig Gábor fiával. A színésznő elárulta, már sokszor szóba került közöttük a családalapítás és házasság – írja a Story.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon erős a kapcsolatunk, szerintem Tomi is érzi, hogy igent mondanék, ha megkérné a kezemet. Tomi egyébként nagyon spontán, ez az egyik legizgalmasabb tulajdonsága, éppen ezért gondolom, hogy egy olyan pillantban fogja feltenni a nagy kérdést, amikor egyáltalán nem számítok rá" – mondta Adri.

Galambos Lajos újra feleségül veszi Boglárkáthttp://www.life.hu/intim/20160128-galambos-lajos-mulatos-zenesz-ujra-felesegul-veszi-feleseget-boglarkat.htmlAz előzetes letartóztatásból szabadult zenész hálás feleségének a kitartásáért a szeretetéért, ezért egy igazi romantikus második esküvőt tervezget. Intim--Rubint Réka nem is lehetne ennél szerelmesebb férjébehttp://www.life.hu/intim/20160128-rubint-reka-fitnesz-edzo-schobert-norbi-felesege-szerelmes-foton-forrt-ossze-ferjevel.htmlSchobert Norbi és felesége intim pillanatukba engedtek bepillantást közösségi oldalukon. Intim--Dobó Kata dekoltázsa mindent visz az RTL Klubonhttp://www.life.hu/intim/20160128-dobo-kata-szineszno-dekoltazsa-mindent-visz-az-rtl-klubon-lathato-valotarsak-sorozatban.htmlA Válótársak című sorozatban mutatja meg a színésznő, hogy 41 évesen is olyan dögös, mint húsz évesen volt. Intim--Feneketlen gyönyörbödönök: Te elnevezted már a nemi szerved?http://www.life.hu/intim/20160128-nemi-szerv-elnevezes.htmlMókus, kiscsibe, cicus, puni, odalent… - nők milliói illetik ilyen, és ehhez hasonló nevekkel a nemi szervüket. Míg a férfiak bátran beszélnek a péniszükről, a “vagina” máig tiltólistán van. IntimThinkstockTeljesen elolvadtunk: Megtaláltuk Dr. Mike utódját! http://www.life.hu/intim/20160126-holgyeim-ilyen-dogos-allatorvost-meg-nem-lattal-dr-mike-utodja-elkepesztoen-szexi-foto.htmlAzt gondoltuk, hogy a világ legszexibb egészségügyi dolgozójánál jobbat már nem találhatunk, hiszen így is nők millióinak szívét dobogtatja meg egyetlen fotójával. Azonban itt a trónbitorló! IntimOrigoSzabó Zsófi összebújt szerelmével - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160125-szabo-zsofit-az-rtl-klub-musorvezetoje-megmutatta-hogyan-oleli-volegenye.htmlAz RTL Klub műsorvezetője intim fotót posztolt közösségi oldalán: megmutatta, hogyan bújnak össze szerelmével. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.