A valaha volt 10 legszexibb dal, ami biztosan beindít az ágyban

szex szerelem erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmeskedés közben némi háttérzene jól szokott jönni, na, de milyen is legyen? Ajánlunk egy jó adag olyan dalt, amikkel biztosan nem fogsz mellé: ezeknek a számoknak akkora az erotikus töltete, hogy a hangfalak is felizgulnak tőlük.

Madonna: Justify My Love

Madonna dalainak rendszeresen visszatérő témája a szex, elég csak azt említenünk, hogy az egyik híres albumának címe Erotica volt. Ez a szám nem arról a lemezről való, és nem is tartozik talán Madonna legnagyobb slágerei közé, de a hipnotikusan csábító hatása alól lehetetlen kivonni magunkat (zenéjét szerezte: Lenny Kravitz!). És akkor a videoklipjét még nem is említettük.

Joe Cocker: You Can Leave Your Hat On

Ha Kim Basingernek és Mickey Rourke-nak bejött, akkor jó lesz nekünk is, nem igaz? A 9 és fél hét nevezetes betétdalát persze elsősorban vetkőz(tet)éshez ajánljuk.

Sade: The Sweetest Taboo

Na, vajon mi lehet az a bizonyos címbeli „legédesebb tabu"? Igen, pont az, és ezt Sade olyan ártatlansággal vegyes vágyakozással, no meg pezsdítő latinos ritmusok közepette tudta énekelni, hogy az máig khm... működik.

Marvin Gaye: Sexual Healing

Valószínűleg nincs a világon olyan legszexisebb dalokat összegyűjtő lista, amin nem szerepel legalább egy számmal Marvin Gaye - az énekes, aki férfiak generációinak segített a megfelelő hangulat megteremtésében a bugyiba való bejutáshoz. Az ő hangjával könnyű.

Serge Gainsbourg: Je t'Aime... Moi Non Plus

A szám, amit azok is biztosan ismernek, akik sosem hallották még a címét, és különben sem tudják, hogy kell kimondani, az előadó nevével egyetemben. A francia nyelv még sosem volt olyan szexis, mint ebben a hűtőházba is pillanatok alatt fülledt hangulatot varázsoló dalban, amit énekes-dalszerzője az akkori szerelmével, a filmsztár Jane Birkinnel együtt rögzített. Talán ezért (is) annyira hatásos.

Depeche Mode: I Feel You

A Depeche Mode számai nemcsak Dave Gahan kétségkívül erotikus hangja miatt olyan érzékiek - a témájuk is gyakran szexuális, sőt olyan egészen merész területekre is elmerészkednek, mint a Master and Servant, vagy a Strangelove által megénekelt BDSM.

Az I Feel You viszont mindet veri a lehengerlő energiájával: olyan, mint az ajtón való belépés után egyből leteperni valakit.

Lana Del Rey: Blue Jeans

Lana Del Rey az nőben, ami Dave Gahan férfiban (még ha ezen most Depeche Mode-rajongók ezrei is háborodnak fel): a Hang, aminek elég megszólalni ahhoz, hogy nedvessé és szűkké váljanak az alsóneműk. És ha még emellett még a vágyakozásról is énekel...

INXS: Need You Tonight

„Kellesz ma éjjel" - szól a szám címe, és Michael Hutchense-nek ezt el is hisszük minden alkalommal. Főleg, hogy ő aztán az életével is hitelesítette az örök szexuális sóvárgás mindennél nagyobb erejét.

Blackstreet: No Diggity

A funky és a soul vélhetően a legerotikusabb könnyűzenei műfajok, és épp ennek a kettőnek a kereszteződésében született meg az a szám, amire már lassan 20 éve lehetetlen nem popsit riszálni. Lassan, egymáshoz simulva.

Chris Isaak: Wicked Game

A szám, amitől egyszerre lesznek nedvesek a szemek és a bugyik: van-e annál meg- és beindítóbb, ha egy férfi ilyen átéléssel dalol arról, hogy szerelembe akar esni? És a végén meg csak úgy hozzáteszi, hogy: „Veled." Kész.

Napi sokk: Csipkebugyi férfiaknak? http://www.life.hu/intim/20160129-csipke-fehernemu-ferfiaknak-ilyen-vicces-ruhadarabokat-meg-nem-lattal-foto.htmlKözeledik a Valentin-nap. Persze ilyenkor számtalan szexinek vallott, valójában roppant kínos termék kerül a boltok polcaira. A férfiaknak készült csipkebugyi nevetséges, vagy inkább izgató? IntimOrigoFöldes Eszter: "A férjem, Lovasi András vissza tud hozni a földre"http://www.life.hu/intim/20160129-foldes-eszter-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-lovasi-andras-zenesz-felesege-a.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozatának szőke bombázója bevallotta, miben segíti 20 évvel idősebb zenész férje. Intim--Kulcsár Edina nem ad esélyt a férfiaknakhttp://www.life.hu/intim/20160129-kulcsar-edina-szepsegkiralynot-domszky-laszlo-riporter-faggatta-a-maganeleterol.htmlA világ második legszebb nőjét egy buliban faggatta a Life.hu riportere, Domszky László. Kiderült, hogy Edina mennyire szokott jó kislányként viselkedni, és az is, hogy ostromolják-e a férfiak. Intim--Klausmann Viktor: "Nem volt férfival dolgom"http://www.life.hu/intim/20160129-klausmann-viktor-eloszlatta-a-pletykakat-a-melegsegevel-kapcsolatban.htmlAnnak ellenére, hogy az egykori műsorvezetőnek két anyától van két gyermeke, régóta keringenek róla olyan híresztelések, hogy a saját neméhez vonzódik. Most azonban a Best magazinban oszlatta el a pletykákat. Intim--Szexi képeken pózolt ÉNB Barbihttp://www.life.hu/intim/20160129-enb-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-kepeken-pozolt.htmlIsmét dögös fotók készültek az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőjéről, Barbiról, aki ezúttal gyönyörű dekoltázsát is megmutatta, ami az utóbbi időben megváltozott. Intim--Valami, aminek mindenki a gazdája, valójában senkié sehttp://www.life.hu/intim/20160128-pilat-gabor-valami-aminek-mindenki-a-gazdaja-valojaban-senkie-se-1.htmlAmikor egy kőművesbrigád élére kinevezett vezető egész nap a falat rakja, akkor ő nem vezető, hanem kőműves. Ha a raktáros meg épp targoncázik, akkor éppen targoncás... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.