Klausmann Viktor: "Nem volt férfival dolgom"

2016.01.29. 09:08

Annak ellenére, hogy az egykori műsorvezetőnek két anyától van két gyermeke, régóta keringenek róla olyan híresztelések, hogy a saját neméhez vonzódik. Most azonban a Best magazinban oszlatta el a pletykákat. 

Klausmann Viktor őszintén mesélt a Best magazinnak magánéletéről. Többek közt elárulta: élete legnagyobb kudarcának tartja, hogy bár két anyától, két gyermeke született, mégsincs igazi családja. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A munkám is olyan volt, ami félreviszi az embert. A televíziós melóban nehéz monogámnak maradni, bár többször megpróbáltam, és másfél-két évig hűséges is maradtam. Mentségemül szolgál, hogy állítólag jóképű pasas voltam, kapós is" - mondta a Szerencsekerék egykori műsorvezetője, aki többek közt azokat a híreszteléseket is eloszlatta, melyek szerint a saját neméhez vonzódna.

"Én is hallottam ezt, és tudom a mendemonda okát. Részben onnan jött, hogy annak idején, amikor eléggé nyálasképű gyerekek voltunk, Vujity Tvrtko barátommal vettünk Pesten egy lakást, és négy évig - amíg nem költöztem el - együtt laktunk. (...) Soha nem volt férfival dolgom, és nem is lesz, mert mint az eddigiekből kiderült, az nem az én pályám!" - mondta. 

 

Klausmann Viktormelegszerelemváláscsaládkapcsolat