Klausmann Viktor: "Kinek mi köze a szexuális identitásomhoz?"

TV2 műsorvezető Mokka nemi identitás Klausmann Viktor homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető magyarázkodásra szorult. Az egyik magazinban megkérdezték tőle, hogy gyakran nézik-e őt melegnek. Viktor elmondta, mi lehet ennek a pletykának az alapja.

Klausmann Viktorról – annak ellenére, hogy két anyától van két gyermeke – régóta keringenek olyan híresztelések, hogy a saját neméhez vonzódik. A műsorvezető a Mokkában elmondta, nem a konkrét kérdéssel van problémája, hanem általában azzal, hogy turkálnak a magánéletében.

„1993-tól Vujity Tvrtkóval laktam együtt négy évig egy lakásban. Nekem volt cserealapom, neki volt pénze, és vettünk egy lakást. A pletykák innen indultak el. Azt gondolom, kedveljük és ismerjük a cikk szerzőjét, de kikérem magamnak, hogy ez a kérdés a nyilvánosság előtt elhangozhat. Ha pedig nem adsz rá választ, megy a sundám-bundám” – mondta Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.